5 ادویه پرکاربرد در آشپزخانه • تصویر از مجله Life

پودر زردچوبه با کیفیت که به ادویه طلایی معروف است، مانند طلا در گنجینه ادویه های آشپزخانه شماست. این ادویه سرشار از خواص دارویی، قرن هاست که نه تنها در آشپزی، بلکه در درمان بیماری هایی مانند سردرد، گلودرد، درد مفاصل و معده درد نیز استفاده می شود. جامو، آب میوه ای از بالی، به طور سنتی با زردچوبه تازه و زنجبیل درست می شود و بسیار نیروبخش است.

در این مقاله با 5 ادویه رایج در آشپزی آشنا شدید. اما مفیدتر از ادویه های ارائه شده در این مقاله، نمک های آبی و صورتی هستند که نه تنها در آشپزی، بلکه در بسیاری موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع نمک بر خلاف نمک سفید معمولی تاثیر زیادی در افزایش فشار خون ندارد و به همین دلیل برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی و بیماری های قلبی و فشار خون گزینه ایده آلی برای طبخ غذا می باشد.

حبه های سیر خشک شده و سپس تبدیل به پودر را می توان به روش های مختلف مورد استفاده قرار داد تا طعم انواع غذاها را متحول کند. اگر شما هم سیر دوست دارید می توانید از پودر سیر یا مخلوط پودر سیر و نمک دریا استفاده کنید و با افزودن این ترکیب به وعده های غذایی خود، خواص نمک دریا برای کاهش وزن مزایای بیشتری دریافت کنید.

در غذاهای آسیایی بیشتر به جای پاپریکا از پودر فلفل قرمز خرد شده استفاده می شود و طعم آن بسته به نوع فلفلی که پودر از آن درست می شود متفاوت است. پودر فلفل قرمز یا پاپریکا، بسته به چیزی که استفاده می کنید، راهی عالی برای طعم دادن به غذاهای مورد علاقه شما است. از آنجا که ممکن است به پاپریکا، به عنوان قیمت نمک آبی اگرچه کمی گران است، اما بسیاری از افراد پودر این ادویه مفید را در خانه تهیه می کنند.

آشپزخانه مجهز به انواع ادویه ها چیزی است که برای طبخ غذاهای خوشمزه و معطر به آن نیاز دارید. با این حال، مجبور نیستید از آشپزخانه خود آتاری درست کنید! در این مقاله با ادویه هایی که معمولا در آشپزی استفاده می شود آشنا می شوید. با ادویه های ارائه شده در این مطلب می توانید انواع غذاهای بین المللی را از کشورهای مختلف دنیا تهیه کنید و از ترکیبات مختلف آنها طعم و عطرهای مختلفی ایجاد کنید. از شما دعوت می کنیم مطالعه این مقاله مفید را از دست ندهید.

1. زیره؛ یکی از ادویه های پرکاربرد آشپزخانه

برخی از افراد از زردچوبه برای تسکین درد، عفونت های قارچی، رگ به رگ شدن و تورم، کبودی، گزش زالو، عفونت چشم، آکنه، پسوریازیس، بیماری های التهابی و زخم های پوستی، زخم های عفونی و بیماری های لثه استفاده می کنند. یادتان باشد زردچوبه طعم تلخی دارد و نباید زیاد آن را در پخت و پز بگذارید. حداکثر یک قاشق چایخوری از این ادویه برای ایجاد طعم و عطر به بیشتر غذاها کافی است.

3. پاپریکا یا پودر فلفل قرمز؛ یکی از بهترین ادویه های دنیا

یکی دیگر از ادویه های رایج آشپزخانه پاپریکا یا پودر فلفل قرمز است. پاپریکای تازه طعم فلفل دلمه ای آسیاب شده را می دهد. خاستگاه پاپریکا مانند سایر فلفل های قاره آمریکا است و بیشتر در غذاهای مجارستانی استفاده می شود. طعم پاپریکا می تواند ملایم، شیرین و تند باشد و آثار آن هنوز در غذاهای اروپای شرقی وجود دارد.

زیره با طعمی کمی تلخ، یک ادویه ضروری در اکثر غذاهای هندی و آمریکای لاتین است و مانند نمک آبی، طعم عمیق و عطر بی نظیری به بسیاری از غذاها، از گواکاموله گرفته تا خورش عدس می بخشد. در واقع زیره سبز میوه ای خشک شده از گیاهی از خانواده جعفری است. این ادویه را می توان به صورت کامل یا آسیاب شده خریداری کرد. دانه های کامل زیره اغلب برای پختن غذاهای هندی مورد نیاز است. اما برای غذاهای مکزیکی مانند تاکو می توانید از زیره آسیاب شده استفاده کنید.

بسیاری از آشپزها برای استفاده راحت تر ترجیح می دهند زیره را به شکل آسیاب شده نگهداری کنند. یک راه آسان برای آسیاب کردن زیره این است که دانه ها را در یک تابه خشک برای چند دقیقه تفت دهید. پس از خنک شدن، آن را در یک آسیاب قهوه یا حتی یک آسیاب مخصوص ادویه بریزید تا به پودر ریز تبدیل شود. پودر زیره خشک را می توان چند ماه در دمای اتاق نگهداری کرد.

2. پودر زردچوبه؛ ادویه جات مورد نیاز در منزل

بهترین ادویه های آشپزی پر مصرف را در فروشگاه بلوسالت بخرید

تهیه پودر سیر در خانه بسیار آسان است. برای این کار باید حبه های سیر پوست کنده شده را به ورقه های نازک برش دهید و در آبگیر غذا یا حتی در فر قرار دهید. سپس تا 150 درجه فارنهایت حرارت دهید تا کاملا خشک شود. اگر حبه های سیر کاملاً آبکش شوند، به راحتی له می شوند. پس از خشک شدن، بگذارید سیر خنک شود. سپس آن را با آسیاب قهوه، آسیاب ادویه یا غذاساز آسیاب کنید تا پودری به اندازه دلخواه به دست آید. مانند همه ادویه‌های خشک، پودر سیر نیز به مرور زمان قدرت خود را از دست می‌دهد و بهتر است هر بار به اندازه‌ای که لازم است این کار انجام شود.

دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی درخت به دست می آید و عمدتاً به عنوان طعم دهنده معطر در طیف گسترده ای از غذاهای شیرین، غلات، تنقلات، چای و سایر غذاها به شکل چوب یا پودر دارچین استفاده می شود. استفاده از دارچین هم به عنوان ادویه و هم به عنوان دارو سابقه طولانی دارد.

در واقع این ادویه از پوست قهوه ای درخت دارچین به دست می آید و در دو نوع دارچین سیلان (دارچین هندی) و کاسیا (دارچین چینی) موجود است. هر دوی این نوع ادویه ها طعم مشابهی دارند، اما دارچین سیلان کمی شیرین تر است و بیشتر مراحل تصفیه را طی می کند. دارچین با کیفیت بالا دارای عطر قوی و تند است. بنابراین فقط مقدار کمی برای تغییر طعم و عطر غذا کافی است.

5. پودر سیر یا نمک سیر؛ یکی از پر مصرف ترین ادویه ها در آشپزی

تقویت عضلات و استخوان ها، درمان بیماری هایی مانند افسردگی و استرس و رفلاکس اسید معده از دیگر خواص نمک آبی و صورتی است. علاوه بر این، این دو نمک کاربردهای زیادی در محصولات مراقبت از پوست و مو دارند و می توانند حتی سرسخت ترین جوش ها و آکنه های پوستی را درمان کنند. برای خرید این نمک های جادویی می توانید به فروشگاه نمک آبی به آدرس bluesalt24.ir مراجعه کرده و نمونه اصلی نمک های مورد نظر خود را سفارش دهید.



مجله ازدواج

4. دارچین؛ یکی از پر مصرف ترین ادویه ها در آشپزی