4 مزیت کلیدی پیاده سازی ISO 22000 برای شرکت های تولید کننده مواد غذایی • مجله ازدواج
انتشار: اردیبهشت 07، 1402
بروزرسانی: 25 تیر 1404

4 مزیت کلیدی پیاده سازی ISO 22000 برای شرکت های تولید کننده مواد غذایی • مجله ازدواج

این نه تنها به شما اعتبار بین المللی می دهد، بلکه باعث می شود با استانداردهای بین المللی ایمنی مواد غذایی مطابقت بیشتری داشته باشید.

منبع: EIQM.IR



مجله ازدواج

اعتبار جنبه ای از سازمان است که امروزه به راحتی در صنعت زنجیره غذایی یافت نمی شود. مشاور صدور گواهینامه توسط یک مرجع صادر کننده به شما امکان می دهد شفاف تر و در نتیجه اعتبار بیشتری با مشتریان و ذینفعان داشته باشید. استاندارد در نهایت باعث رشد سازمان شما می شود.

ISO 22000 یک استاندارد گواهی است که کیفیت سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی شما و همچنین شیوه های کنترل ریسک را تضمین می کند که باعث افزایش اعتماد ذینفعان و تامین کنندگان در کسب و کار شما می شود.

3. اعتبار و شفافیت:

الزامات گواهینامه ISO 22000

این استاندارد بین المللی الزامات یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را مشخص می کند که عناصر کلیدی به طور کلی شناخته شده زیر را ترکیب می کند تا ایمنی غذا را در سراسر زنجیره غذایی تا نقطه مصرف نهایی تضمین کند.

  • مدیریت تعاملی
  • مدیریت سیستم
  • برنامه نویسی و بررسی
  • مدیریت ریسک در صنایع غذایی (گواهی Haccp)

مزایای ISO 22000 به عنوان مدیریت ایمنی مواد غذایی چیست:

  1. مشاور این استاندارد در ایران کنترل کامل و موثر سلامت و ایمنی مواد غذایی را انجام می دهد.
  2. تجربه غذای بی کیفیت و خطرناک را به حداقل می رساند.
  3. ایمنی مواد غذایی را در سراسر صنعت ایمنی مواد غذایی بهبود می بخشد.
  4. ممیزی ایمنی مواد غذایی را توسط خدمات شخص ثالث مستقل ارائه می دهد.
  5. اعتماد عمومی، صنعت و بخش عمومی را افزایش می دهد.
  6. افزایش سود.
  7. کنترل و حذف خطرات ایمنی مواد غذایی.
  8. بهبود مستمر فرآیندهای لازم برای تهیه غذای ایمن.
  9. اعتماد مشتری به توانایی خود در مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی ایجاد کنید.
  10. تضمین امنیت غذایی پایدار.
  11. علاوه بر دریافت گواهینامه ISO 22000، می توانید برای صدور گواهینامه حلال و ترویج تجارت بین المللی اقدام کنید.

مزایای کلیدی اجرای استانداردهای نظارت بر غذا

سادرو ایسو برای همه سازمان هایی که محصولی تولید می کنند یا خدماتی را برای عرضه و توزیع مواد غذایی ارائه می کنند ضروری است. اگر کسب و کار شما جدید است و تجربه و سابقه کافی برای معرفی خود به مشتری ندارید. ما در ابتدای مقاله به شما پیشنهاد می کنیم گواهینامه ISO چیست؟ برای درک معنی و ضرورت ISO در کسب و کار خود بخوانید.

2. اعتماد بیشتر بین ذینفعان:

استاندارد ISO 22000 به مشتریان نسبت به محصول اطمینان می دهد. این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که مصرف کنندگان مواد غذایی ایمن را می خواهند و تولیدکنندگان مواد غذایی نیز خواهان بی خطر بودن مواد به دست آمده از تامین کنندگان خود هستند.

4. بهبود مستمر کسب و کار:

بهبود و به روز رسانی مداوم سیستم ها و شیوه ها به کسب و کار شما اجازه می دهد تا به طور مداوم بهبود یابد. فرآیند صدور گواهینامه ISO 22000 نیز با موثر ساختن سیستم ها به سازمان کمک می کند. گواهینامه 22000 به سازمان کمک می کند تا به بهبود مستمر در تجارت مواد غذایی دست یابد.

1. شناخت جهانی:

ISO 22000 (استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی) در ایران، این یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که می تواند برای هر کسب و کاری در زنجیره غذایی از مزرعه تا چنگال اعمال شود. دریافت گواهینامه ISO 22000 به یک شرکت اجازه می دهد تا به مشتریان خود نشان دهد که دارای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است.

ممیزی ISO 22000 در ایران در سطح بین المللی توسط گروه EIQM شناخته شده و تایید شده است. استاندارد 22000 راه هایی را برای کمک به رشد سازمان شما با معرفی فرآیندهای شناخته شده جهانی در کسب و کار شما باز می کند.