شیرینی برنجی صورتی با ظاهری متفاوت و زیبا مهمانان شما را شگفت زده خواهد کرد. این شیرینی ها خوشمزه و بسیار شیک مناسب برای سرو در تمامی مجالس.
آرد برنج با کیفیت بالا | 370 گرم |
شکر دانه ریز | 120 گرم |
تخم مرغ | 2 اتاق |
روغن جامد | صد و پنجاه گرم |
رنگ صورتی | یک و نیم قاشق غذاخوری |
فشار دادن | نصف قاشق چایخوری |
زعفران | همانطور که می خواستم |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
نصیحت: در صورت تمایل می توانید یک قاشق روغن را کم کرده و با یک قاشق روغن کرمانشاهی جایگزین کنید.
طرز تهیه کیک برنجی گل رز
روغن را در ظرفی بریزید و پودر قند را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبک شود.
آرد برنج مرغوب را که از صافی بسیار ریز رد کرده اید و هل را به مواد اضافه کنید.
خمیر را با دست یا سر همزن خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
در صورت تمایل مقداری از مایه زعفران را درست کنید. زعفران را با کمی آب بجوشانید و به رب اضافه کنید.
خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و اجازه دهید دوازده ساعت در آشپزخانه بماند.
بعد از 12 ساعت دوباره خمیر را ورز دهید.
قالب سیلیکونی
کمی آرد برنج به قالب سیلیکونی اضافه کنید. آرد اضافی را کاملا از ماهیتابه جدا کنید.
مقداری از خمیر را داخل قالب بریزید و با فشار دست محکم کنید.
سپس خمیر را خیلی آرام از قالب خارج کنید.
فیلم قالب گیری کیک برنجی
کوکی ها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
ورق را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15 دقیقه بپزید.
دمای فرها متفاوت است، مدام چک کنید که ته بیسکویت ها تیره نشود.
نکات
می توانید گلوله های کوچک خمیر را در سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سپس با فشار انگشت کمی آن را صاف کنید و نان برنجی را ببندید.
روی کیک برنجی را می توانید با پودر پسته یا دانه خرفه تزئین کنید.
برای تهیه آرد برنج بهتر است از برنج ایرانی استفاده کنید و حتما از الک ریز یا پارچه ابریشمی عبور دهید.
گلاب را بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور غذا اضافه نکنید، زیرا باعث خشک شدن کیک می شود.