کیک حلوا ایرمیک دسر خوشمزه مناسب افطار ماه مبارک رمضان • تصویر از مجله زندگی


کیک حلوا ایرمیک

کیک حلوا ایرمیک یک دسر خوشمزه، دلچسب و شیک برای افطار ماه مبارک رمضان است. برای تهیه این حلوا بجای ارمیک شما می توانید از آرد سمولینا برای استفاده. این دسر می توانید سه لایه به شکل کمربند یا فنجانی تهیه کنید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک حلوا ایرمیک

شکر برای شربت 3 لیوان
آب برای شربت 3 لیوان
شیر برای شربت 3 لیوان
شیر برای محلبی 1 لیتر
آرد برای محلابی 1 لیوان
شکر برای محلبی 1 لیوان
وانیل برای ملهابی حدود 5 گرم
پودر نارگیل برای محلبی 1 فنجان
کره برای حلوا 100 گرم
روغن مایع برای حلوا 1 فنجان
ارمیک (آرد سمولینا) برای حلوا 3 لیوان
پودر پسته یا گردوی خرد شده یا ترافل و… برای تزیین همانطور که می خواستم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

نکات

برای اندازه گیری می توانید از یک لیوان فرانسوی با ساق خالی (200 میلی لیتر) استفاده کنید.

لیوان یک نیم لیوان با دسته فرانسوی (125 میلی لیتر) است.

برای اندازه گیری می توانید از اقدامات قنادی استفاده کنید.

کیک حلوا ایرمیک

برش کیک حلوا ایرمیک

طرز تهیه شربت

آب و شکر و شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد، 2-3 دقیقه دیگر بجوشانید. کافی است شکر کاملا حل شود.

سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه لایه میانی کیک حلوا (مهلبی).

شیر و شکر و آرد را در قابلمه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید.

مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا قوام آن سخت تر از فرنی شود.

وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پودر نارگیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

ملاس را رزرو کرده و هر از گاهی هم بزنید تا پوسته نگیرد.

طرز تهیه کیک حلوا ایرمیک

لایه زیر و بالای این دسر خوشمزه حلوا ایرمیک است.

کره و روغن مایع را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

ایرمیک را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

درجه برشته شدن مورد نظر است. اگر حلوای تیره دوست دارید مدت بیشتری سرخ کنید فقط مراقب باشید نسوزد.

وقتی به اندازه کافی تفت دادید، شربت ولرم را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید تا شربت جذب شود.

وقتی تمام شربت را ریختید، روی حلوا را صاف کنید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود و کمی سفت شود.

کمربند قال 24 سانتی متری را در ظرف سرو قرار دهید. حلوا را از وسط نصف کرده و نصف آن را در قالب بریزید.

حلوا را صاف کنید و 5 دقیقه استراحت دهید.

محلبی گرم را روی حلوا بریزید و با قاشق آن را صاف کنید. 5 دقیقه دیگر صبر کنید تا محلابی سرد و سفت شود.

نصف دیگر حلوا را روی محلبی بریزید و صاف کنید.

قالب را حداقل 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید. اگر تمام شب بماند بهتر است.

پس از آماده شدن دسر قالب را بردارید و به دلخواه تزئین کنید.

طرز تهیه حلوا ارمیک به زبان ترکی

منبع: bera.tatlidunyasi@



مجله ازدواج