کوکی گردویی مناسب عید نوروز و شب یلدا • تصویر از مجله زندگی
انتشار: اسفند 13، 1401
بروزرسانی: 23 خرداد 1404

کوکی گردویی مناسب عید نوروز و شب یلدا • تصویر از مجله زندگی


🍪 کوکی گردو یکی از شیرینی ها خوشمزه و مناسب برای پذیرایی در شب های نوروز و یلدا است. چون در این دسر از آجیل و کشمش استفاده می شود، بسیار مقوی است.

شیرینی آجیلی عید

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردو

ارد2 فنجان
تخم مرغ متوسط1 قطعه
کره100 گرم
روغن مایع1/4 فنجان
نشاسته ذرت1/4 فنجان
شکر دانه ریزنصف فنجان
گردو2/3 فنجان
کشمش2/3 فنجان
شکلات چیپسی2/3 فنجان
پودر خمیرمایهنصف قاشق چایخوری
وانیلنوک یک قاشق چای خوری
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه کلوچه گردو

کره را به دمای اتاق برسانید تا نرم شود.

ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کرمی و کشدار شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید.

سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

نشاسته ذرت و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.

مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

گردوی خرد شده، کشمش و شکلات چیپسی را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

کف ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر را به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید یا با قاشق بستنی مانند بستنی بردارید و در سینی بچینید.

ورق را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار دهید تا کف خمیر کمی طلایی شود.

سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن سرو کنید.

نوش جون



مجله ازدواج