
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
کوکی گردویی مناسب عید نوروز و شب یلدا • تصویر از مجله زندگی
🍪 کوکی گردو یکی از شیرینی ها خوشمزه و مناسب برای پذیرایی در شب های نوروز و یلدا است. چون در این دسر از آجیل و کشمش استفاده می شود، بسیار مقوی است.
ارد | 2 فنجان |
تخم مرغ متوسط | 1 قطعه |
کره | 100 گرم |
روغن مایع | 1/4 فنجان |
نشاسته ذرت | 1/4 فنجان |
شکر دانه ریز | نصف فنجان |
گردو | 2/3 فنجان |
کشمش | 2/3 فنجان |
شکلات چیپسی | 2/3 فنجان |
پودر خمیرمایه | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کلوچه گردو
کره را به دمای اتاق برسانید تا نرم شود.
ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کرمی و کشدار شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید.
سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
نشاسته ذرت و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
گردوی خرد شده، کشمش و شکلات چیپسی را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
کف ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید یا با قاشق بستنی مانند بستنی بردارید و در سینی بچینید.
ورق را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار دهید تا کف خمیر کمی طلایی شود.
سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن سرو کنید.
نوش جون
مجله ازدواج