
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
کارابیا با کشمش ترکی; شیرینی های خوشمزه مناسب عید نوروز • تصویر از مجله زندگی
مقدار مواد این دستور تقریباً برای 18 آبنبات است کشمش شرق شیرینی ها کوکی های کره ای مدت زیادی در یخچال ماندگاری ندارند، اما می توان آنها را برای مدت طولانی تری در فریزر نگهداری کرد.
ارد | 2 تا 2.5 لیوان |
کره | 100 گرم |
روغن مایع | 40 گرم (نصف لیوان ترکی باریک، حدود یک چهارم لیوان دسته فرانسوی) |
آجیل خرد شده | نصف لیوان |
شکر دانه ریز | 50 گرم، حدود نصف لیوان |
کشمش | نصف لیوان |
تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | 5 گرم (حدود نصف قاشق چایخوری) |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کشمش
کره و تخم مرغ ها را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند و کره نرم شود.
اگر کشمش ها درشت هستند، آن ها را با چاقو به قطعات کوچک برش دهید.
روغن، کره، تخم مرغ و پودر قند را خوب با هم مخلوط کنید.
وانیل و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و کمی ورز دهید.
آنقدر آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست های خشک و تمیز نچسبد.
حالا کشمش و آجیل را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا در کل خمیر پخش شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
در اینجا از مخروط آب پرتقال برای کاتر کوکی استفاده شده است.
یک کیسه فریزر داخل مخروط قرار دهید و مقداری خمیر در آن قرار دهید و آن را فشار دهید تا به شکل مخروط درآید.
مخروط را بچرخانید تا خمیر تشکیل شده خارج شود. کیسه را از خمیر خارج کنید.
خمیر را به شکل مخروطی در سینی قرار دهید. اندازه این کیک تغییر نمی کند، می توانید آن را مونتاژ کنید.
می توانید خمیر را با وردنه باز کنید و قالب دلخواه درست کنید یا شکل های دیگری به آن بدهید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
کافی است رنگ ته و رویه کارابیه تغییر کند. اگر خمیر را زیاد بپزید سفت می شود.
ورقه پخت را از فر خارج کرده و اجازه دهید کوکی ها خنک شوند. پودر قند روی آن بپاشید.
مجله ازدواج