شما می توانید کیمچی خود را درست کنید. مواد تشکیل دهنده این غذا نه پیچیده است و نه عجیب. فقط از سوپرمارکت های آنلاین معروف و معتبر بخواهید تا مواد لازم را برای شما ارسال کنند.
مواد لازم برای این غذا عبارتند از:
کاهو اسفناج: 4 کیلوگرم;
آب: 16 فنجان؛
نمک دریا: 285 گرم؛
نمک پخت: 97 گرم.
طرز تهیه کیمچی در ایران و کره تفاوت چندانی ندارد. این غذا با موادی که در ایران به راحتی موجود است تهیه می شود. اگر شما هم مجذوب غذاهای کره ای هستید و نام کیمچی را زیاد شنیده اید، به یاد داشته باشید که برای امتحان کردن آن لازم نیست به کره سفر کنید. همچنین می توانید آستین ها را بالا بزنید و یک غذای خوشمزه و پر از کیمچی درست کنید. شما چی فکر میکنید ؟
کیمچی غذایی است که با کاهوی چینی و مواد مختلف دیگر تهیه می شود. این غذای سنتی کره ای با تربچه یا خیار نیز تهیه می شود. در واقع کیمچی غذای اصلی نیست و در کنار غذاهای اصلی روی میز می آید.
اکثر کره ای ها این غذا را در طول روز و حداقل با یکی از وعده های غذایی خود مصرف می کنند. باید بدانید که طعم همه کیمچی ها یکسان نیست. طعم این غذا بسیار پیچیده است و برای تهیه آن از ادویه های مختلفی استفاده می شود.
مواد لازم برای خمیر کیمچی / چاشنی:
2 قاشق غذاخوری آرد برنج؛
آب اضافی برای خمیر مخصوص: 360 میلی لیتر;
140 گرم فلفل قرمز تند؛
540 گرم تربچه؛
1 قاشق غذاخوری نمک دریا؛
3.5 قاشق غذاخوری سس ماهی؛
2 قاشق غذاخوری میگو نمکی آسیاب شده و تخمیر شده؛
90 گرم پیازچه؛
140 گرم هویج رشته ای؛
یک چهارم فنجان سیر رنده شده؛
نصف قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده؛
2 قاشق غذاخوری شکر؛
75 گرم پیاز رنده شده.
برای تهیه این غذای کره ای باید از نمکی استفاده کنید که ید نداشته باشد. انواع دیگر نمک باعث می شود که مواد تشکیل دهنده این غذا جمع شود و تخمیر به درستی پیش نرود.
بهتر است از آب تصفیه شده استفاده کنید زیرا اگر آب حاوی کلر باشد از تخمیر مواد جلوگیری می کند و به هدف خود در تهیه کیمچی نمی رسید.
مواد کیمچی در آب نمک خیس می شود، بنابراین کمی شور است. کیمچی هم آثاری از ترشی دارد و برای طعم دادن به آن از سس ماهی استفاده می شود. بوی سیر شدیدی دارد و این باعث می شود که برخی افراد اصلاً دوست نداشته باشند آن را امتحان کنند.
مواد لازم برای تهیه کیمچی
آیا غذاهای کره ای را می شناسید؟ شاید در این سال ها با استقبال روزافزون از موج فیلم ها و سریال های کره ای با غذاهای مردم این کشور آشنا شده باشید. شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که دوست دارید غذاهای معروف کره ای مانند کیمچی را امتحان کنید. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه کیمچی را به شما بگوییم.
کیمچی کره ای چیست؟
برای تهیه کیم چی باید مراحل زیر را طی کنید:
کاهو را برش داده و به چند قسمت تقسیم کنید و با آب بشویید. ساقه کاهو را سالم نگه دارید.
آب و نمک را در یک کاسه بزرگ حل کنید و هر تکه کاهو را در آب نمک بریزید سپس آن را به سینی یا ظرف دیگری منتقل کنید.
روی همه قسمت ها و برگ های کاهو کمی نمک بپاشید و بقیه آب نمک مرحله قبل را برای استفاده بعدی کنار بگذارید.
کاهو را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و در آن را ببندید و در آب نمکی که در مرحله قبل کنار گذاشتید قرار دهید. بگذارید حدود 6 ساعت در همان حالت بماند.
بعد از این مرحله کاهوها را خارج کرده و آبکش کنید و با قرار دادن در آبکش به مدت یک ساعت اجازه دهید آبکش شوند.
آرد برنج را با 1.5 پیمانه آب روی حرارت ملایم به مدت 8-5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. پس از خنک شدن مخلوط، فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
در یک کاسه بزرگ، تربچه، نمک دریایی، سس ماهی و رب میگو را با هم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
پیازچه، هویج، سیر، زنجبیل، پیاز و مخلوط فلفل قرمز را از مراحل قبل با هم مخلوط کنید. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا چاشنی و خمیر کیمچی آماده شود.
یک چهارم کاهوی خرد شده را در یک بشقاب بریزید. مخلوط مرحله قبل را به هر یک از برگ ها بمالید. فقط یک طرف برگ کاهو را آغشته کنید.
بهتر است برگ های کاهو را از ساقه جدا نکنید و به هم چسبیده نگه دارید. ظرف را به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید و سپس در یخچال قرار دهید.
وقتی کیمچی در یخچال خنک شد، آماده مصرف است. با این حال، راه درست کردن کیمچی این است که 3-4 روز صبر کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
نکات مهم در تهیه کیمچی را بدانید
نکته مهم دیگری که باید بدانید مربوط به افزودن چاشنی های دریایی به این غذا است. سس ماهی یا خمیر میگو و سایر مواد می تواند به بهبود طعم کیمچی کمک کند. اگر گیاه خوار هستید، می توانید به جای غذاهای دریایی از چاشنی های جایگزین در این غذا استفاده کنید.