برای تمیز کردن میگو ابتدا پوست آن را کاملا جدا کنید تا فقط سر و دم میگو باقی بماند. بگیر تا مثل تور شود. البته بعضی ها دم میگو را بر نمی دارند که کاملا سلیقه ای است.
بعد از بریدن پشت میگو آن را با دست کمی باز کنید تا رگ یا به قول بعضی ها روده میگو را ببینید در عکس زیر رگ سیاه را به وضوح می بینید!
برخلاف ظاهر نرمش، میگو هنگام جوشاندن بسیار سفت می شود! پس حواستان باشد که فقط چند جوش برای گرفتن بوی بد میگو کافی است و وقتی رنگ آن کمی تغییر کرد و کمی جوش آمد آن را آبکش کنید و با سس دلخواه بپزید یا در آرد سوخاری یا آرد معمولی بغلتانید. و سرخ کنید. پخت میگو تقریبا شبیه ماهی است و شما می توانید آن را هر طور که دوست دارید بپزید و فقط کافی است آن را بجوشانید تا بوی بد آن از بین برود!
روش های زیادی برای پختن میگو وجود دارد اما به طور کلی میگو را به دو صورت تهیه می کنند: یا آب پز و سپس سرخ می شوند یا در سس مخصوص می پیچند و سپس سرخ می کنند!
برای خوش طعم شدن میگوهایتان بهتر است آنها را در آب جوش، آبلیمو، پیاز، سیر و برگ بو بریزید و بعد از چند ثانیه بیرون بیاورید!نکته بسیار مهم در پخت میگو زمان جوشیدن است!
اکثر مردم ترجیح می دهند میگوهای پوست کنده بخرند زیرا ظاهر میگوها قبل از پوست کندن ممکن است اصلاً مانع از خوردن آن شود!
در هر صورت، اگر شما از آن دسته افرادی هستید که ترجیح می دهند میگو را حذف کنند، این مراحل را دنبال کنید:
میگوها را معمولاً به صورت پفکی می پزند که به همین ترتیب تهیه می شود طرز تهیه ماهی پف دار چینی واجد شرایط! جدا از روش هایی که در کتاب های آشپزی توضیح داده شده، می توانید به روش سنتی ایرانی میگوها را با کمی آرد و زعفران مخلوط کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید و با برنج، نان یا سبزی پلو سرو کنید! نوش جان