آب نبات یاقوتی برای پذیرایی عيد نوروز بسیار مناسب است. این شیرینی ها خوشمزه، بافت پودری و طعمی شبیه نان برنجی دارد. این نبات را حتما بپزید و از طعم و بافت بی نظیر آن لذت ببرید.
آرد برنج | 50 گرم |
آرد سفید | 150 گرم |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری سر پر |
زرده تخم مرغ | 1 قطعه |
کره | 4 اونس |
شکر دانه ریز | 60 گرم |
پودر هل | 1 قاشق چای خوری |
تخم خرفه یا پودر پسته یا شکلات برای تزیین | به مقدار لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه آب نبات یاقوتی
- ابتدا کره ای را که به دمای محیط رسیده و با پودر قند نرم شده با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و سبک شود.
- زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
- سپس آرد برنج، آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
- با همزن آهسته هم بزنید تا یکدست شود.
- خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از این مدت خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا بین دو نایلون با وردنه باز کنید.
- سپس قالب مورد نظر را درست کرده و روی آن تخم مرغ خرفه یا پودر پسته بریزید.
- کوکی ها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
- سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای پایین قرار دهید.
نصیحت: دمای فر باید کم باشد تا رنگ خمیر تغییر نکند.
وقتی کف خمیر کمی طلایی شد فقط آن را بپزید.
ورقه پخت را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود. سپس کاغذ روغنی را بردارید.
اگر یک کوکی داغ را لمس کنید، خرد می شود.
می توانید این کیک را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.