نبات یاقوتی با طعم و بافت بی نظیر برای عید نوروز


آب نبات یاقوتی برای پذیرایی عيد نوروز بسیار مناسب است. این شیرینی ها خوشمزه، بافت پودری و طعمی شبیه نان برنجی دارد. این نبات را حتما بپزید و از طعم و بافت بی نظیر آن لذت ببرید.

آب نبات یاقوتی

مواد لازم برای تهیه آب نبات یاقوتی

آرد برنج 50 گرم
آرد سفید 150 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری سر پر
زرده تخم مرغ 1 قطعه
کره 4 اونس
شکر دانه ریز 60 گرم
پودر هل 1 قاشق چای خوری
تخم خرفه یا پودر پسته یا شکلات برای تزیین به مقدار لازم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه آب نبات یاقوتی

  • ابتدا کره ای را که به دمای محیط رسیده و با پودر قند نرم شده با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و سبک شود.
  • زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
  • سپس آرد برنج، آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
  • با همزن آهسته هم بزنید تا یکدست شود.
  • خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • بعد از این مدت خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا بین دو نایلون با وردنه باز کنید.
  • سپس قالب مورد نظر را درست کرده و روی آن تخم مرغ خرفه یا پودر پسته بریزید.
  • کوکی ها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
  • سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای پایین قرار دهید.

نصیحت: دمای فر باید کم باشد تا رنگ خمیر تغییر نکند.

وقتی کف خمیر کمی طلایی شد فقط آن را بپزید.

ورقه پخت را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود. سپس کاغذ روغنی را بردارید.

اگر یک کوکی داغ را لمس کنید، خرد می شود.

می توانید این کیک را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.



مجله ازدواج