معرفی بهترین غذاهای پنیر • تصویر از مجله زندگی

دستور گراتنی که در مرحله قبل دادیم را می توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید. شما می توانید این کار را به دو روش ساده انجام دهید. در روش اول باید گوشت را خرد کرده و سسی شبیه سس پاستا بپزید. سپس برش های سیب زمینی را در یک لایه بین مواد پخته شده قرار دهید. در روش دوم می توانید سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و با گوشت سرخ کنید.

آخرین کلمه

یکی دیگر از غذاهای بسیار محبوب پنیر، گراتن سیب زمینی است. این سبک آشپزی طعم بی نظیری دارد و پس از امتحان عاشق آن خواهید شد. برای پخت گراتن سیب زمینی می توانید کارهای زیر را انجام دهید.

  1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید (حدود 4 عدد) و ورقه ای برش دهید. برگ ها را حدود سی دقیقه در آب یخ قرار دهید. بعد از آن، سیب زمینی را آبکش کرده و روی یک حوله نخی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. این به حذف نشاسته اضافی کمک می کند.
  2. سیب زمینی ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید. بهتر است سیب زمینی را با کمی روغن چرب کنید. آنها را با نمک، فلفل و سایر ادویه ها بپاشید. سیب زمینی باید به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه باشد.
  3. در مرحله بعد به سراغ قارچ ها بروید. دویست گرم قارچ را ورقه های درشت برش دهید و در روغن سرخ کنید. برای حفظ رنگ قارچ می توانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  4. ظرف مناسبی انتخاب کنید و آن را چرب کنید. سپس پایه را با سس بشامل فرانسوی بپوشانید. یک ردیف سیب زمینی بچینید و روی آن پودر سیر بپاشید.
  5. در مرحله بعد جعفری خرد شده را روی سیب ها بپاشید. سپس قارچ ها را اضافه کرده و دوباره سس بشامل را اضافه کنید. بعد از سس، پنیر پیتزا رامک را قرار دهید. مواد را به اندازه کافی با پنیر پیتزا رامک بپوشانید.
  6. تمام مواد را به ترتیب ذکر شده در ظرف بریزید. در پایان غذا را با سس و پنیر تزیین کنید. مواد را به مدت 40 دقیقه در فر 180 قرار دهید. وقتی پنیر برشته شد، می توانید آن را از فر خارج کرده و میل کنید. این غذا را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

این غذای ساده و خوشمزه ریشه فرانسوی دارد. منظور از سوفله در زبان فرانسوی دمیدن یا دمیدن غذا است. علت این نام گذاری این است که هنگام پخت این سوفله سطح آن کمی پف می کند اما وقتی از فر خارج می شود کمی از تورم آن کاسته می شود.

  1. ابتدا کره (حدود 2 قاشق غذاخوری) را آب کرده و حدود 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت را اضافه کنید. مخلوط را کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
  2. نصف لیوان شیر را هم بزنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید. مخلوط به دست آمده باید به خمیری همگن تبدیل شود.
  3. 4 عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آنها را از یکدیگر جدا کنید.
  4. ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
  5. دو قاشق دیگر آرد ذرت اضافه کنید پیتزای پنیری رامک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. به اندازه نیاز بخورید و برای طعم بهتر به غذا فلفل قرمز اضافه کنید.
  7. در مرحله بعد سفیده ها را مرتب هم بزنید تا کف کند. سفیده ها را باید خیلی آرام به موادتان اضافه کنید. سعی کنید این کار را به صورت دایره ای انجام دهید تا سفیده تخم مرغ به خواب نرود.
  8. ظرف خود را چرب کرده و مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید. مخلوط باید حدود دو سوم ظرف را پر کند.
  9. در مرحله آخر باید پودر پارمزان رامک را به مخلوط سوفله اضافه کنید. البته این مرحله اختیاری است و می توانید به دلخواه آن را حذف کنید.
  10. برای پخت سوفله باید آن را حدود بیست دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار دهید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

یکی از بهترین غذاهای دنیا پنیر است. فرقی نمی کند در دستور پخت مورد نظر از کدام پنیر استفاده شده باشد، با این حال پنیر با طعم منحصر به فرد خود می تواند طعم متفاوتی ایجاد کند. اگر از علاقه مندان به غذاهای پنیری هستید، پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید. گروه رامک بزرگترین تولید کننده محصولات لبنی در کشور است. پنیرهای تولید شده در مجموعه رامک از بهترین مواد اولیه تهیه شده و از تنوع بالایی برخوردار است. فرقی نمی کند که به دنبال پنیر کوتیج باشید یا پنیر پیتزا، رامک بهترین محصولات را به شما ارائه می دهد.



مجله ازدواج

این ترکیب در واقع یک غذای سنتی گرجستانی است که با ذائقه اکثر مردم مطابقت دارد. اگر دوست دارید خاچاپوری آجارولی را میل کنید، می توانید دستور پخت زیر را دنبال کنید.

  1. برای پخت آن کافیست کمی کره و یک قاشق زرده تخم مرغ را داخل پنیر آب شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
  2. سپس پوسته نان را جدا کنید تا پنیر به خوبی روی نان بنشیند. معمولاً در گرجستان از پنیرهای ایمرولی و سولگونی برای پخت آجارولی خاچاپوری استفاده می شود. اما اگر این نوع پنیر در دسترس ندارید، می توانید از پنیر موزارلا رامک استفاده کنید فروماژ بلان از رم استفاده کنید. ترکیب این دو پنیر باعث می شود طعم خاچاپوری آجرولی به نسخه اصلی آن نزدیک شود.

طرز تهیه اسپاگتی پنیر

بهترین غذاهای پنیریک لحظه حباب و تراوش پنیر را در حین ذوب شدن روی غذا تصور کنید! آیا می توانید این صحنه را تماشا کنید و وانمود کنید که غذاهای پنیری دوست ندارید؟ پنیر کوتیج، پنیر پیتزا، پنیر موزارلا و سایر انواع پنیر امروزه بخشی از رژیم غذایی بسیاری از افراد است. غذاهای بی نظیری با انواع مختلف پنیر پیتزا طبخ می شوند که هر کدام طعم متفاوتی دارند. اما چند نوع غذا را می توان با پنیر پیتزا پخت؟ در ادامه لیستی از خوشمزه ترین غذاهای پنیر را به همراه دستورالعمل ارائه خواهیم داد. اگر از طرفداران غذاهای پنیری هستید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه خاچاپوری آجارولی (آجارولی خاچاپوری)

یکی دیگر از دستورهایی که با آن می توانید غذاهای پنیری خوشمزه ای داشته باشید، پخت اسپاگتی با پنیر است.

  1. ابتدا آب را در قابلمه ای بجوشانید و روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. اسپاگتی را طبق دستور روی بسته بپزید.
  2. در مرحله بعد اسپاگتی را آبکش کرده و در ظرف نسوز چرب شده قرار دهید. برای زیبایی بیشتر روی اسپاگتی ها گوجه فرنگی و پنیر بگذارید. و کمی روغن زیتون روی آن اضافه کنید.
  3. ظرف خود را در فر قرار دهید تا پنیر کمی برشته شود. در پایان می توانید با کمی جعفری ظروف خود را تزیین کنید. در برخی از دستور العمل ها، از دانه های کاج یا ذرت برای پختن اسپاگتی برای طعم بهتر استفاده می شود.

طرز تهیه سوفله تخم مرغ و پنیرسوفله تخم مرغ و پنیر)