نبات مربای انار با طعم عالی و ظاهر زیبای یلدا می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان باشد. شب یلدا be برای این آب نبات، می توانید از هر نوع استفاده کنید مربا می خواهید استفاده کنید
ارد | 300 گرم |
کره (یا 150 گرم روغن جامد) | 130 گرم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
شکر دانه ریز | 50 گرم |
شربت یا عسل | یک قاشق غذا خوری |
شیر نر | یک قاشق غذا خوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر رزماری | یک قاشق غذا خوری |
مارمالاد (به سلیقه) | به مقدار لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
نقطه : برای رنگ آمیزی این شیرینی علاوه بر پودر گل رز از یک قطره رنگ خوراکی صورتی استفاده کردم.
طرز تهیه مربای انار
کره یا روغن جامد را با پودر قند حداقل 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
شیر و عسل یا شربت و پودر گلاب را اضافه کنید.
سپس آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
خمیر را زیاد ورز ندهید.
خمیر آماده شده را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت خمیر، کیسه فریزر را روی سطح کار قرار دهید و خمیر را باز کنید.
قطر خمیر باید حدود نیم سانتی متر باشد.
کوکی ها را به عدد زوج قالب بزنید.
هر بار که خمیر را پهن کردید و قالب زدید، بقیه خمیر را در یخچال قرار دهید.
پاستاهای قالب زده را روی سینی فر بچینید.
ورق را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید.
سپس ظرف را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود.
بین هر جفت آب نبات مارمالاد بریزید.
من از شربت غلیظ استفاده کردم.
منبع: [email protected]