مراقب کلاهبرداری های تضمینی ویزای استرالیا باشید • مجله ازدواج

اینها تنها تعدادی از مهم ترین دلایل رد ویزای استرالیا است که البته تا اینجا مشخص است چرا کلمه “تضمیناز آن برای مهاجرت به استرالیا استفاده کرد. شرکت هایی که در تبلیغات خود از کلمه تضمین شده استفاده می کنند به شما قول مهاجرت به استرالیا را بدون توجه به شرایط خاص خود می دهند. اما موسسه معتبری مثل پارسی کانادا (parsicanada.com) تمامی دلایل رد انواع مختلف ویزای استرالیا را با شما بررسی می کند و بهترین مسیر مهاجرت را با توجه به شرایط خاص شما ارائه می دهد. پارسی کانادا تمام تلاش خود را می کند تا ویزای شما را دریافت کند، اما این تضمین 100٪ نیست!

برای جلوگیری از تقلب در فرآیند مهاجرت به استرالیا، نکات زیر را جدی بگیرید:

  • موسسه ای که قول ویزای «تضمینی» استرالیا را می دهد.
  • پیشنهادات مهاجرتی ناخواسته و مشکوک که از طریق ایمیل دریافت می کنید.
  • شنیدن عباراتی مانند “تنها شانس مهاجرت به استرالیا” یا “تنها شانس مهاجرت به استرالیا”
  • هر ادعایی مبنی بر داشتن رابطه ویژه با وزارت امور داخلی استرالیا

با توجه به اینکه پارسی کانادا چند سالی است که در زمینه مهاجرت به خصوص مهاجرت به استرالیا فعال است، همواره سعی در جلب اعتماد مهاجران داشته است. به همین دلیل وی تصمیم گرفته است که این پیام اداره مهاجرت استرالیا را برای تمامی افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند منتشر و اصلاح کند.

وقتی صحبت از گرفتن ویزای تضمینی استرالیا می شود، یعنی شما می توانید با هر شرایطی، با هر مبلغی و با هر سابقه کاری و تحصیلی به استرالیا مهاجرت کنید. 100% ! اما به نظر شما این امکان پذیر است؟ اگر چنین است، پس همه آمار رد ویزا چیست؟ پس چرا بسیاری از مردم در استرالیا پشت درهای بسته مانده اند؟

پارسی کانادا همواره سعی کرده است که پشتیبان امن مهاجران باشد. این موسسه نه تنها تمامی مجوزهای لازم برای فعالیت در زمینه مهاجرت را دارد، بلکه هشدارهای دلسوزانه ای برای شناسایی تله های کلاهبرداری در این زمینه ارائه می دهد. برای این منظور توصیه های آموزشی فارسی کانادایی را دنبال کنید…

گول نخورید و پروسه مهاجرت به استرالیا را به همین راحتی انجام دهید. پارسی کانادا با سالها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا و موارد موفق فراوان، با قطعیت به شما می گوید که هیچ تضمینی در روند مهاجرت به استرالیا وجود ندارد. وظیفه ما این است که تمامی مراحل مهاجرت به استرالیا را به شما بگوییم، موانعی را که بر سر راه شما قرار دارد را به شما بگوییم، مواردی که شانس شما را افزایش یا کاهش می دهد را ذکر کنیم و در نهایت با تصمیم آگاهانه شما، پرونده مهاجرت شما را بررسی خواهیم کرد. هر مؤسسه ای که در غیر این صورت عمل کند، ممکن است نیات پلید داشته باشد.

این چند نکته را همیشه در نظر داشته باشید:

  • تنها یک ارائه دهنده خدمات رسمی ویزای دولت استرالیا وجود دارد که وزارت کشور است. آدرس سایت رسمی آن: مؤسسات مهاجرتی در ایران باید اطلاعاتی را بر اساس این وب سایت در اختیار شما قرار دهند.
  • اگر ایمیلی از اداره مهاجرت استرالیا دریافت کردید، آدرس ایمیل باید با “@gov.au” ختم شود.
  • هیچ کس نمی تواند بر نتیجه درخواست ویزا یا فرآیند تصمیم گیری ویزا تأثیر بگذارد. فقط افسران مجاز امور داخلی می توانند برای شما ویزا صادر کنند و تنها در صورتی که تمام شرایط ویزا را داشته باشید.

چگونه از خود در برابر این کلاهبرداری ها محافظت کنیم؟ اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، باید با یک وکیل معتبر مشورت کنید. و تعریف وکیل قابل اعتماد در پروسه مهاجرت استرالیا چیست؟ وکلایی که به پرونده های مهاجرت به استرالیا رسیدگی می کنند باید توسط MARA تایید شوند. در واقع MARA یک سازمان دولتی در استرالیا است که تخصص و رسمی بودن وکلای مهاجرت را تایید می کند.

به یاد داشته باشید که کلاهبرداران مهاجرت برای فریب شما دست به هر کاری می زنند. به عنوان مثال، آنها سعی می کنند جعل هویت کارمندان بخش دولتی استرالیا را نشان دهند یا وب سایتی شبیه به وب سایت های رسمی دولتی طراحی کنند تا شما معتقد باشید این مؤسسات معتبر هستند. همچنین ممکن است از شما بخواهند که در طول فرآیند مهاجرت خود به افسر مهاجرت دروغ بگویید! اما اتفاقی که در نهایت رخ می دهد این است که پول و زمان شما هدر می رود و جیب کلاهبرداران هدر می رود.

هر درخواست مهاجرت به استرالیایی را می توان رد کرد که به آن رد می گویند. از جمله مواردی که منجر به ریجکت شدن ویزای استرالیا می شود موارد زیر است:

  1. ارائه مدارک نامعتبر (جعلی).
  2. ارائه مدارک ناقص
  3. انتخاب خط مهاجرت اشتباه بر اساس شرایط شما
  4. اطلاعات نادرست، ناقص یا حتی نادرست ارائه دهید
  5. عدم تامین بودجه کافی
  6. ویزیت پزشکی ناموفق
  7. سابقه بدی دارند
  8. عدم ارائه مدارک اضافی پس از بررسی پرونده مهاجرت

بسیاری از آژانس های مهاجرتی در تبلیغات خود از کلمه گارانتی استفاده می کنند. اما آیا واقعا تضمینی در روند مهاجرت به استرالیا یا حتی کشورهای دیگر وجود دارد؟ آیا هر آژانسی که ادعای مهاجرت تضمینی دارد کلاهبرداری است؟ موسسه مهاجرتی پارسی کانادا به عنوان یکی از موسسات مهاجرتی فعال و معتبر امروزه در این مقاله قصد دارد به بررسی این موضوع بپردازد. پس تا آخر با ما باشید…

مراقب کلمه تضمین در مهاجرت به استرالیا باشید!

بد نیست بدانید در ماه های اخیر اداره مهاجرت استرالیا گزارش هایی مبنی بر تقلب در مراحل اخذ ویزای استرالیا منتشر کرده است. عنوانی که او برای ارائه این گزارش ها استفاده کرد دقیقاً این است: “لطفا مراقب هر کسی یا هر وب سایتی باشید که ویزای “تضمینی” استرالیا ارائه می دهد!

چرا کلمه “گارانتی” بوی کلاهبرداری می دهد؟

آخرین کلمه

اگر وکیل شما در خارج از ایران کار می کند باید یک شرکت ثبت شده داشته باشد تا ثابت کند فعالیت او کاملا قانونی است. البته مشورت با وکیل مهاجرتی که خارج از ایران است را فراموش نکنید، می تواند بررسی قانونی بودن فعالیت او و البته ارتباط با او را کمی سخت کند. شما می توانید وکیل حاضر در ایران را بهتر ارزیابی کنید و راحت تر ارتباط برقرار کنید. همچنین موسسات مهاجرتی معتبر دارای مجوزهای قانونی لازم جهت فعالیت در این زمینه می باشند.

آموزش پرشین کانادا: چگونه از کلاهبرداری مهاجرت استرالیا آگاه شویم؟

هیچ مهاجرت تضمینی به استرالیا وجود ندارد! شرکت های متقلب از کلمه شیرین “گارانتی” استفاده می کنند تا تبلیغات خود را شیک جلوه دهند تا شما را جذب کنند. با یک نگاه دقیق به راحتی متوجه خواهید شد که اگر مهاجرت تضمینی به استرالیا واقعی بود، رد ویزای مهاجرت استرالیا وجود نداشت! اما نه تنها سالانه هزاران ویزا از سراسر جهان برای مهاجرت به استرالیا رد می شود، بلکه هزاران نفر همچنان پشت درهای بسته استرالیا هستند.



مجله ازدواج