مدارک مورد نیاز برای جداسازی کمک هزینه ازدواج و مجردی • تصویر از مجله زندگی

آیا فرزندان مجرد در سن قانونی نیز می توانند کمک هزینه خود را از خانواده جدا کنند؟

عروس و دامادها چگونه کمک هزینه خود را از والدین خود جدا می کنند؟ آیا کمک هزینه عائله مندی پس از ازدواج برداشته می شود؟ زوج های جوان پس از ازدواج می توانند کمک هزینه خود را از خانواده (سرپرست) جدا کنند تا مبلغ کمک هزینه به حساب آنها واریز شود.

نکته مهم این است که مراحل اداری ذکر شده یک تا دو ماه طول می کشد. به همین دلیل برای اینکه کمک هزینه یک ماهه خود را از دست ندهید باید تا بیستم هر ماه مراحل فوق را انجام دهید.

بنابراین هدف از پرداخت یارانه ها اصلاح قیمت حامل های انرژی به منظور جلوگیری از اتلاف یا قاچاق این منابع با کاهش فاصله بین قیمت سوخت داخلی و خارجی است. این قانون از آذر 1388 تا کنون لازم الاجرا بوده است.



مجله ازدواج

زوج های جوانی که تصمیم به تقسیم کمک بلاعوض دارند، در صورتی که کمک هزینه دو طرف در سامانه پرداخت کمک هزینه ذکر شده در مرحله اول تقسیم کمک هزینه ثبت شود، مشکلی نخواهند داشت و زوجین می توانند پس از جدا شدن از کمک هزینه، آن را دریافت کنند.

جدایی کمک هزینه از خانواده در این شرایط تنها با ازدواج و دریافت و نشان دادن گواهی عدم سازش و تسلیم شدن به پلیس +10 امکان پذیر است.

زوجین پس از تهیه مدارک لازم به آدرسی که از مرکز پلیس +10 دریافت کرده اند مراجعه کنند تا نامشان از فهرست خانواده حذف شود.

در برخی موارد گفته شده است افرادی که متاهل هستند و می خواهند حساب کمک هزینه خود را جدا کنند با داشتن مدارکی مانند اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، اصل شناسنامه و ملی به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنند. کارت والدین زوج و اصل و کپی سند ازدواج و تقاضای جدایی کمک هزینه با سرپرستی پدر ارائه می شود اما لازم به ذکر است در برخی از مراکز نیازی به همراه داشتن سند نیست. مدارک والدین

به گزارش پایگاه خبری تصویر زندگی، بر اساس اعلام وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی تمامی افراد جدا شده از خانواده می توانند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به پلیس +10 مراجعه و گواهینامه مربوطه را دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز برای کمک هزینه جداگانه پس از ازدواج

  • در این مرحله مدارک شناسایی پدر طرفین که شامل کارت ملی، شناسنامه و کپی سایر مدارک می باشد.
  • مدارک هویتی طرفین (متاهل و متاهل) که شامل شناسنامه، کارت ملی و کپی کلیه مدارک می باشد.
  • اصل و کپی قرارداد رسمی زوجین
    مرحله بعدی درخواست حذف نام از لیست خانواده و معرفی یک خانواده جدید برای جداسازی کمک هزینه است.
توجه داشته باشید که هدفمندی یارانه ها شامل 16 ماده است. به گونه ای که درآمد حاصل از حذف یارانه مواد احتراق، برق، گاز و … به صورت نقدی یا غیرنقدی بین مردم توزیع و بقیه درآمدها صرف کارهای ساختمانی و غیره شود.

اما برای جداسازی کمک هزینه از سرپرست خانوار، زوج های جوان می توانند با در دست داشتن مدارکی مانند سند ازدواج و شناسنامه به پلیس +10 مراجعه و گواهی مربوطه را دریافت کنند.

همچنین زوجین قبل از هر گونه مراجعه به مراکز اداری باید نسبت به تهیه حساب بانکی و همراه داشتن شماره حساب و کارت در هنگام مراجعه اقدام نمایند. آنها همچنین می توانند برای ثبت نام کمک هزینه در وب سایت refahi.ir اقدام کنند.

جدایی از کمک هزینه فرزند مجرد

تفکیک کمک های مالی

در صورتی که زوجین طلاق گرفته و سعی در جداسازی کمک هزینه از خود دارند و این تصمیم بین زوجین گرفته شده است می توانند به مرکز پلیس +10 مراجعه کنند اما در صورت عدم توافق بین زوجین برای جداسازی کمک هزینه باید مراجعه کنند. به فرماندار شهر محل اقامت.

سپس با ارائه مدارک به مرکز پلیس +10 و فرم ها و شماره رهگیری که از مرکز قبلی دریافت کرده اند می توانند مراجعه کنند.ثبت نام و جدایی از کمک هزینه خانواده خود و خانواده جدید را برای کامپیوتر بگیر به پایان رساندن

این افراد پس از دریافت این گواهی می توانند به سامانه my.gov.ir پس از ثبت نام، کمک هزینه خود را انتقال داده و جدا کنید.