برای پیچیدن خمیر راویولی مدل های مختلفی وجود دارد. مدل های جالب در این مقاله نحوه پیچیدن خمیر راویولی خواهید دید که می توانید به لطف عکس های مرحله به مرحله راویولی ها را به طرح های مختلف تبدیل کنید. با ما همراه باشید
طرز پیچیدن خمیر راویولی: مدل شاخ
طرز پیچیدن خمیر راویولی: مدل گل
طرز پیچیدن خمیر راویولی: مدل ترکی
مواد گوشتی را داخل آن می ریزیم و مطابق شکل می بندیم.
بعد از جمع کردن خمیر، اجازه دهید تا حجمش دو برابر شود.
سپس روی آن را با رنگ زرد می پوشانیم.
داخل فر 180 به مدت 20 دقیقه قرار میدیم.
روش پیچیدن خمیر پیراشکی زیبا
خمیر را مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد را پهن کنید.
دو طرف خمیر را دوباره مطابق شکل برش دهید.
هر از گاهی مواد داخلی را برگردانید.
رول آماده را به سینی فر منتقل کنید.
حدود 20 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید تا طلایی شود.
بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود سپس آن را به ظرف سرو منتقل کرده و برش دهید.
در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر را مشاهده می کنید. این کوفته ها بهتر است در فر پخته شوند.
این روش ها برای تهیه لقمه پیتزا نیز عالی هستند.
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
نحوه پیچیدن خمیر راویولی – طرح های مختلف پیتزا به اندازه لقمه
روش های جالب دیگر پیچیدن خمیر راویولی را در مقاله زیر بررسی کنید
گردهمایی گروه خانواده از مجله Photo de la vie