طرز پخت پلو نذری برای 50 یا 100 نفر با فیلم و نکات آشپزی • تصویر از مجله زندگی

امیدواریم با رعایت این نکات در تهیه برنج نذری امسال موفق باشید.



مجله ازدواج

شعله را کم نکنید، باید زیاد باشد، اگر شعله را کم کنید، برنج شل می شود و به اصطلاح می ریزد.

اگر مقدار نمک کم است، در حین جوشاندن برنج، کمی نمک اضافه کنید.

بعد از ریختن برنج وقتی آب دوباره به جوش آمد به ازای هر کیلو برنج 3 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو اضافه کنید تا برنج سفید شود.

بگذارید برنج دم بکشد سپس روغن آب جوشیده را اضافه کنید.

برای تهیه ته دیگ پلو نذری حدود یک انگشت آب جوش داخل قابلمه بریزید.

حرارت برنج را کم کنید تا برنج پخته و ته تابه برشته شود.

طرز تهیه پلو نذری 100 نفره

یک نفر سریع آب گرم را روی برنج در آبکش می ریزد.

سپس روی برنج آب بریزید تا خوب خیس بخورد.

شعله باید زیاد باشد، سپس کمتر تا متوسط ​​باشد.

باید برنج را شب خوب بشویید تا آب روی آن شفاف شود.

روغن آب را با یک کفگیر بزرگ روی برنج بریزید.

سپس تمام برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید.

از اولین سبد صافی شروع کنید و به آرامی برنج را داخل قابلمه ای که ته دیگ گذاشته اید بریزید.

یک سوم فضای قابلمه یا قابلمه باید خالی باشد تا برنج خوب رشد کند و نچسبد.

سوال این است که چقدر برنج نیاز دارید؟

حالا درب شیشه را بگذارید یا یک پارچه نخی تمیز و تا شده قرار دهید.

کیسه های پلاستیکی فریزر را باز کرده و تا کنید. روی برنج بگذارید و بگذارید دم بکشد.

حدود یک لیوان روغن اضافه کنید، روغن از چسبیدن برنج به هم جلوگیری می کند.

ترجیحا از روغن جامد برای کف قابلمه استفاده کنید.

طرز تهیه پلو نذری 100 نفره

ترفند برای زودتر بخارپز کردن برنج:

سپس کف قابلمه را روی برنج قرار دهید.

فیلم طرز تهیه پلو نذری

در صورت تمایل، کمی روغن مایع روی برنج بپاشید.

بهتر است از تابه دیگری برای جوشاندن برنج استفاده کنید تا زمان شستن ظرف را تلف نکنید.

مرحله دوم – برنج نذری را با ته دیگ بزرگ دم کنید

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و یک پارچ آب سرد داخل آن بریزید.

مقدار آب یا برنج باید متناسب باشد.

بعد از 5 دقیقه برنج را امتحان کنید.

بعضی ها می گویند وقت آن رسیده است که دانه برنجی که به سطح آب آمده است را آبکش کنید.

حدود یک قاشق غذاخوری نمک برای دو تا سه فنجان برنج بریزید.

اگر گاز قوی دارید، نیازی به بستن در نیست.

قبل از کشیدن برنج، آن را با کفگیر برگردانید تا هوا از بین برنج عبور کند.

سپس سینی بزرگی را روی حوله چای بگذارید، مقداری زغال روی سینی بریزید.

هر کیلو برنج برای 6 نفر کافی است اما با توجه به افزایش قیمت برنج می توان برای 8 نفر یک کیلو در نظر گرفت.

روی پارچه تمیزی به مقدار کافی سنگ نمک بریزید و روی برنج بگذارید تا اگر کثیفی یا املاحی داخل آن بود روی پارچه بماند.

برنج را بچشید، اگر خیلی شور نیست موقع ریختن در تابه نمک بزنید و اگر کمی شور بود روی آن آب گرم بریزید.

برنج را بین دو انگشت بگیرید، باید کمی سفت تر از برنجی باشد که در خانه می پزید.

مقدار آب باید به حدی باشد که وقتی برنج پر شد، آب آن خارج نشود.

وقتی برنج به اندازه کافی خیس شد، آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید.

ته دیگ برنج

ته قابلمه را یک ورقه ضخیم بگذارید و در قابلمه را قالب بزنید تا چند سانت از بدنه قابلمه را بپوشاند.

مطمئن شوید که نمی توانید قابلمه بزرگ را بلند کنید و برنج را آبکش کنید.

در ظرف را چند ثانیه ببندید تا آب بجوشد سپس درب آن را بردارید.

تابه را با آب سرد بشویید تا نشاسته برنج گرفته شود.

تهیه برنج نذری برای تعداد زیاد کار ساده ای نیست، مخصوصا اگر می خواهید برنج خوب رشد کند، به هم نچسبد و ته دیگ کاملی داشته باشد. در این مطلب طرز پخت برنج را خواهید دید.

با طرز تهیه برنج نذری و پخت آن آشنا شوید

آبکش کردن برنج یک مرحله مهم و دشوار است، مطمئن شوید که بخار آن شما را نسوزاند.

برنج را در ظروف یکبار مصرفی که ریختید باز بگذارید.

حدود یک مشت نمک را در آب جوش بریزید. مطمئن شوید که آب در حال جوشیدن است.

مقدار نمک موجود در برنج را با چشیدن طعم آب هنگام جوشیدن برنج آزمایش کنید.

نصیحت: بهتر است از نمک درشت استفاده کنید.

پس آبکش ها را کنار قابلمه قرار دهید و با آب جوش یا قابلمه دسته دار برنج را سریع آبکش کنید.

با کف کاردک چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا هوا آزاد شود.

آب آن باید حدود 4 برابر برنج باشد تا برنج به اندازه کافی رشد کند و به هم نچسبد.

برای بخارپز کردن برنج می توانید یک پارچه لوله ای شکل دور تابه بپیچید.

برنج آبکش شده را حتما با کمک یک نفر در قابلمه بریزید.

برنج خیس شده را آبکش کنید، کمی آب گرم روی آن بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.

روغن و زعفران دم کرده را روی فویل بریزید.

با این کار حرارت هم از ته و هم از بالای تابه به طور یکنواخت به برنج می رسد و باعث می شود که بهتر بخار شود.

اگر احساس کردید برنج کمی شل شده است، آب کمتری مصرف کنید.

برای تهیه روغن از آب به ازای هر کیلوگرم برنج سه چهارم فنجان آب و یک چهارم فنجان روغن بجوشانید.

از یک گلدان یا پارچه ضخیم برای پهن کردن ورق استفاده کنید تا دستتان نسوزد.

برنج را در آبکش تکان دهید تا آب اضافی برنج کشیده شود و برنج کمی زیر و رو شود و به هم نچسبد.

معمولاً برای تهیه برنج نذری 100 نفره از 15-17 کیلوگرم برنج استفاده می شود.

اولین مرحله جوشاندن و آبکشی است

هنگام تهیه برنج نذری آن را به حدی هم نزنید که برنج له شود، فقط یکی دو بار آن را هم بزنید.

بهتر است حداقل دو نفر برنج را آبکش کنند تا در آب جوش نرم نشود.