
بروزرسانی: 24 تیر 1404
طرز پخت مرغ آبدار با طعم خاص • تصویر از مجله زندگی
در تهیه مرغ ما با طعم تند و شیرین از سس Westshire یا سس ووسترشر در مطالب قبلی از این مورد استفاده کردیم، طرز تهیه انواع سس در منزل به شما عزیزان معرفی شد.
سینه مرغ متوسط \u200b\u200bیا بزرگ | 4 اتاق |
پودر خردل | 1 قاشق چای خوری |
شکر قهوهای | 3 قاشق غذاخوری |
کره ذوب شده | 2 قاشق غذاخوری |
اب | 1/2 فنجان |
سس ووسترشر | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
سس گوجه | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز (فلفل قرمز) | 1 قاشق چای خوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه مرغ تند و شیرین:
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (225 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
1- تمام مواد سس (که در قسمت مواد اولیه ذکر شده) را در ظرفی مخلوط کرده و به مدت 3-4 دقیقه روی آتش قرار دهید و پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۲- مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سس را روی آن ها بریزید. تکه های مرغ باید کاملاً در سس آغشته شوند.
اندازه کانتینر: 22*33
نوع ظرف: پیرکس
3- سپس روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید
به مدت 10 دقیقه با دمای ذکر شده در ابتدای دستور (450 درجه فارنهایت معادل 225 درجه سانتیگراد) سپس به مدت 1 ساعت و نیم با دمای 350 درجه فارنهایت (معادل 175 درجه سانتیگراد) در فر قرار می دهیم.
در مدت ذکر شده نیازی به چرخاندن جوجه ها نیست.
4- بعد از زمان ذکر شده ظرف را از فر خارج کرده و با دو چنگال تکه تکه کنید
5- با این روش مرغ بسیار آبدار و خوش طعم می شود.
هنر درست کردن خورش مرغ خوشمزه
1- زمان های ذکر شده را با توجه به فر و تجربه ای که در پخت و پز و استفاده از فر خود دارید انتخاب کنید.
2- لازم نیست جوجه ها را در زمان ذکر شده بچرخانید، همانطور که در دستور ذکر شده کاملا پخته می شود.
3- این دستور برای دوستانی که به غذاهای کم چرب علاقه دارند بسیار مناسب خواهد بود.
4- این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
5- طرز تهیه غذاهای مختلف با مرغ را ببینید
نوش جون
مجله ازدواج