در پست قبلی در قسمت شیرینی انواع کیک روش تهیه یک کیک تخم مرغ به شما ارائه می شود. امروز دستور کیک گورخر یک تخم مرغ درب قابلمه را خواهید دید. به کیک گورخر قسمتی از مواد را با پودر کاکائو مخلوط کرده و تا زمانی که مواد تمام شود، کمی خامه ساده و کمی کاکائو در قالب ریخته می شود. سپس با استفاده از خلال دندان، خطوطی از مرکز به سمت اطراف کشیده می شود تا کیک را زیباتر کند.
تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 1 فنجان |
روغن | 1/2 فنجان |
شیر نر | 1 و 1/2 فنجان |
آرد ساده | 2 فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق غذاخوری فیلینگ |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کیک تخم مرغ بدون فر
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و شکر و روغن و بکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
کف ظرف را چرب می کنیم و تقریباً سه چهارم مایه کیک را داخل ظرف می ریزیم (البته این مقدار بستگی به ذائقه شما دارد، می توانید کم و بیش اضافه کنید).
یک چهارم باقی مانده را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم. (اگر از پودر کاکائو بیشتری استفاده می کنید، یک قاشق شیر به موادتان اضافه کنید تا خیلی سفت نشود)
سپس مایه کوکو را وسط مایه قبلی بریزید و با خلال دندان یا چاقو از وسط بکشید و دور تا دور این کار را ادامه دهید.
سپس در ظرف را با درب ببندید تا بخار وارد کیک نشود. یک پخش کننده حرارت زیر قابلمه قرار دهید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود.
حرارت را کم کرده و 45 دقیقه گرم نگه دارید و در این مدت در را باز نکنید.
زمان کیک گورخری یک تخم مرغی درست کنید حدود 45 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم.
کیک گورخر پخته شده به شکل قلب
طرز تهیه کیک گورخری با تخم مرغ بدون فر
گاهی مقدار پودر کاکائو را زیاد می کنم تا قسمت کاکائو کمی قهوه ای تیره شود یا برعکس.
در تابه دو طرفه هم می پزم و بعد از 45 دقیقه برمی گردانم تا طرف دیگرش هم قهوه ای شود.
برای طرف دیگر حدود 10 دقیقه طول می کشد.
اگر می خواهید کیک یک تخم مرغی گورخری بسیار پررنگ شود می توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید و کیک را به صورت افقی برش بزنید و خامه بزنید.
آجیل و موز را روی خامه بگذارید. سپس این قسمت از کیک را گذاشته و به روش خامه ای بزنید.
اگر آن را چند ساعت در یخچال بگذارید، عالی می شود.
برای پخت کیک می توانید از شکلات چیپسی استفاده کنید. این عالی خواهد بود زیرا کاکائو در اثر حرارت در کیک ذوب می شود.
وقتی می خواهید این کیک را در فر بپزید، کف و کناره ظرف خود را چرب کنید سپس مواد را از وسط قالب بریزید.
قالب را در فر با دمای 165 درجه به مدت 45 تا یک ساعت می گذاریم.
بعد از نیم ساعت می توانید با قرار دادن خلال دندان در وسط تست کنید.
اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک آماده است، اگر مواد به آن چسبید باید دوباره در فر برود!
بعد از تست ده دقیقه بعد دوباره تست می کنیم. سپس آن را از قالب خارج می کنیم و روی پایه مشبکی قرار می دهیم تا خنک شود و سپس برش می دهیم.
این کار برای اینکه کیک خمیری نشود انجام می شود.
جدید، جان