در این پست طرز تهیه کیک پنیر انار منجمد دسر خوشمزه و بدون نیاز به طبخ و مناسب برای مهمانی هاست شب يلدا ما به شما آموزش خواهیم داد. امیدواریم خوشتان بیاید.
بیسکویت | 250 گرم |
کره ذوب شده | 90 گرم |
ماست کامل | 300 گرم |
پنیر خامه ای | 500 گرم |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
اب | یک چهارم فنجان |
زرده تخم مرغ | 2 اتاق |
قند | 200 گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کیک پنیر انار یخچالی بدون پخت
۱) ابتدا بیسکویت ها را پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط کرده و در ته ظرف مورد علاقه خود قرار دهید و کمی فشار دهید تا فشرده شوند و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲) ماست را کمی بزنید و زرده و وانیل و پنیر را اضافه کنید و با همزن دستی کمی بزنید و شکر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا حل شود.
3) پس از آن پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را بخارپز کنید تا شفاف شود سپس آن را کم کم به مایع پنیر اضافه کنید و روی کلوچه ها بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
4) یک بسته ژله انار را در یک لیوان آب ولرم حل کنید سپس یک لیوان آب سرد اضافه کنید و کمی روی مواد پنیر بریزید و دانه های انار را روی ژله بریزید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. کمی بعد دوباره روی انارها را با ژله پر می کنیم و یک شب در یخچال می گذاریم و فردا سرو می کنیم. همچنین اگر انار شما ترش باشد بهتر است.