طرز تهیه کیک پنیر شبانه انار منجمد یلدا • تصویر از مجله زندگی


در این پست طرز تهیه کیک پنیر انار منجمد دسر خوشمزه و بدون نیاز به طبخ و مناسب برای مهمانی هاست شب يلدا ما به شما آموزش خواهیم داد. امیدواریم خوشتان بیاید.

مواد لازم برای تهیه کیک پنیر انار در یخچال

بیسکویت 250 گرم
کره ذوب شده 90 گرم
ماست کامل 300 گرم
پنیر خامه ای 500 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
اب یک چهارم فنجان
زرده تخم مرغ 2 اتاق
قند 200 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه کیک پنیر انار یخچالی بدون پخت

۱) ابتدا بیسکویت ها را پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط کرده و در ته ظرف مورد علاقه خود قرار دهید و کمی فشار دهید تا فشرده شوند و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲) ماست را کمی بزنید و زرده و وانیل و پنیر را اضافه کنید و با همزن دستی کمی بزنید و شکر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا حل شود.

3) پس از آن پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را بخارپز کنید تا شفاف شود سپس آن را کم کم به مایع پنیر اضافه کنید و روی کلوچه ها بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

4) یک بسته ژله انار را در یک لیوان آب ولرم حل کنید سپس یک لیوان آب سرد اضافه کنید و کمی روی مواد پنیر بریزید و دانه های انار را روی ژله بریزید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. کمی بعد دوباره روی انارها را با ژله پر می کنیم و یک شب در یخچال می گذاریم و فردا سرو می کنیم. همچنین اگر انار شما ترش باشد بهتر است.

کیک پنیر لعاب دار انار، دسر مخصوص جشن یلدا



مجله ازدواج