طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با رویه محلبی • مجله تصویر زندگی


کیک عروس کاکائویی بسیار خوشمزه هست. پیشنهاد میکنم این کیک مجلسی را حتما امتحان کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. کیک شکلاتی خیس را می تونید بصورت قالبی یا برش داده سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس

تخم مرغ  ۳ عدد
شکر  ۱ لیوان (۱۷۰ گرم)
شیر ۱ استکان (استکان کمر باریک ترک ۱۰۰ گرم)
بکینگ پودر ۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چای خوری
وانیل شکری ۵ گرم
پودر کاکائو  ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف استکان  (۴۰ گرم)
آرد ۱ لیوان (۱۱۰ گرم) + ‌نصف استکان (۲۵ گرم)
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

مواد سس برای روی کیک شکلاتی خیس

  • شیر  ۲ لیوان (هر لیوان ۲۰۰ میلی لیتر )
  • شکر  نصف استکان

(نکته : البته از خامه صبحانه هم می تونید استفاده کنید)

شکر و تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.

روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

آرد، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و به هم زدن ادامه دهید.

مواد کیک را داخل قالب مورد نظر یا ظرف پیرکس مربع یا مستطیل چرب شده بریزید.

قالب را در فر ۱۷۵ درجه بگذارید. پس از یک ربع الی ۲۰ دقیقه با خلال دندان با کبریت کیک را تست کنید.

وقتی کیک پخت، بگذارید کنار تا سرد شود. در این فاصله سس روی کیک را آماده کنید.

شیر و شکر را داخل قابلمه ای روی حرارت گرم کنید و مدام هم بزنید.

وقتی شکر آب شد، با سیخ چوبی روی کیک سرد شده سوراخ هایی ایجاد کرده و شیر و شکر را روی آن بریزید.

نکته : کیک باید سرد و شیر ولرم باشد.

تمام مواد محلبی جز کرم شانتی و وانیل را در قابلمه ای ریخته و هم بزنید.

تمام مواد بجز پودر کرم شانتی و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم زده بپزید.

بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و چند دقیقه دیگر، هم بزنید تا بپزد. سپس از روی اجاق بردارید.

وقتی که سرد شد وانیل و پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.

محلبی را به طور یکنواخت روی تمام قسمتهای کیک بریزید و صاف کنید. روی محلبی پودر نارگیل فراوان بپاشید.

کیک عروس کاکائویی را حداقل ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید. اگر یک شب در یخچال بماند بهتر است.

سپس برش زده سرو کنید.

نوش جان



منبع