
بروزرسانی: 03 تیر 1404
طرز تهیه کیک بدون فر ( قابلمه ) • تصویر از مجله زندگی
اگر بخواهید کیک بپزید اما فر ندارید اصلا نگران نباشید خودتان می توانید فر درست کنید. در ادامه با طرز تهیه فر خانگی و طرز پخت کیک بدون فر آشنا خواهید شد.
طرز تهیه فر دستی خانگی برای پخت کیک
برای درست کردن یک فر خانگی خوب، به یک قابلمه عمیق نیز نیاز دارید. جنسش ترجیحا روحانی باشه.
دو آجر دست اول شسته نشده (خام)، بله، آجرهایی که سنگ تراشان برای ساختن خانه ها استفاده می کردند!
ابتدا قالب کیک خود را روی آجرهای داخل قابلمه اندازه بگیرید تا ببینید ته آن صاف است یا با وجود آجر و قالب درب، درب قابلمه بسته می شود یا خیر.
در مرحله بعد، برای پیچیدن آجرها به فویل نیاز داریم، فویل ها را به صورت صاف دور آجرها بکشیم و مراقب باشیم کیک آلوده نشود.
پس از رعایت تمام توصیه های ایمنی. کف ظرف را روشن کنید. اما نباید خیلی کم باشد. به طور متوسط \u200b\u200bوقتی خوب گرم شد، معمولاً نیم ساعت اول شعله را زیاد می کنم تا ظرف و سنگ های آلومینیومی کشیده شده خوب گرم شوند.
سپس مواد کیک خود را آماده کرده و در قالب بریزید. سپس می توانید درب شیشه را باز کنید. قالب را بگذارید و سریع در را ببندید. بعد از 45-50 دقیقه در فر دستی را باز می کنید و نگاه می کنید. کف کبریت را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به کبریت چسبید، یعنی کیک شما هنوز به زمان نیاز دارد، بنابراین ده دقیقه دیگر در فر را ببندید، اما اگر مواد به کبریت نچسبید، به این معنی است که موفق شده اید یک کیک خوب و خوب به دست آورید. کیک مرطوب در 45 دقیقه
نکته برای پخت کیک بدون فر
آجرها را صاف در قابلمه بچینید تا وقتی داغ شد کیک زیاد نشود و وقتی می خواهید قالب را بچینید باید روش همسطح باشد تا کیک یکدست نشود.
باید شیشه ای را انتخاب کنید که درب مناسبی داشته باشد و کاملا پوشیده باشد.
در زمان پخت کیک در قابلمه را باز نکنید تا هوا نمرده و پف کیک شما به خواب نرود.
اینجا کیکی درست میکنم که چون وقت نکردم مواد رو درست کنم با بیکینگ پودر آماده استفاده کردم.
بنابراین من طبق دستور او یک بسته پودر کیک درست کردم.
کیک پودری | 1 بسته |
روغن | نصف لیوان |
شیر نر | سه چهارم لیوان |
تخم مرغ | 3 تکه |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کیک بدون فر
روغن و شیر و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا مواد خامه ای و کفی شوند. سپس پودر کیک آماده شده را که همه چیز دارد به مواد اضافه می کنیم. وقتی مواد خوب مخلوط شدند آن را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و 45 یا 50 دقیقه صبر کنید تا پخته شود. در آخر از فر در میاریم و میذاریم خنک بشه وقتی کیک خنک شد از قالب در میاریم.
طرز تهیه روکش شکلاتی برای کیک
- نصف لیوان شیر
- 4 تا 5 قاشق غذاخوری شکر
- نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یک قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا مواد مانند فرنی شود سپس وقتی آماده شد روی کیک می گذاریم و با میوه دلخواه تزیین می کنیم.
مجله ازدواج