طرز تهیه کیک انار در شب یلدا; رنگارنگ و خوشمزه • تصویر از مجله Life


کیک انار یک دسر بسیار خوشمزه و شیک است شب يلدا موقعیت. بین دو لایه کیک خامه بسیار خوش طعمی اضافه شده و طعم آن را به یاد ماندنی می کند. می توانید روی کیک را به دلخواه تزیین کنید. در اینجا از ژله انار و دانه های انار قرمز رنگی استفاده می شود.

کیک انار

مواد لازم برای تهیه کیک انار

آرد ساده 1 لیوان (شاید مقدار آرد تغییر کند کنترل شده اضافه کنید)
تخم مرغ در دمای اتاق 5 تکه
قند 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس
نشاسته ذرت 1 فنجان قهوه ترک تقریبا معادل یک چهارم لیوان فرانسوی است
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2.5 قاشق چایخوری
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

مواد لازم برای تهیه کیک خامه ای متوسط ​​انار

کرم پودر اوله توت فرنگی 2 بسته (دوستان مارک dr.oetker دارند، اگر ندارید می توانید دسر ایرانی فیت اند فان با طعم توت فرنگی تهیه کنید، این دسر سریع درست می شود، باید پودر داخل بسته را مخلوط کنید. با شیر سرد و چند دقیقه با همزن برقی بزنید)

شیر 4 لیوان (این مقدار شیر برای کرمول و کرم شانتی از برند dr.oetker است، برای برندهای ایرانی فیت و فان باید مقدار شیر را طبق نوشته پشت بسته تنظیم کنید)

1 بسته کرم پودر شانتی (کرم پودر) یا جایگزین خامه فرم گرفته

مواد لایه رویی کیک انار

یک کاسه بزرگ انار سوخاری

یک بسته پودر ژله انار یا توت فرنگی

طرز تهیه کیک انار

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را با شکر و وانیل چند دقیقه با همزن برقی بزنید.

سفیده ها را جداگانه با کمی نمک و همزن برقی بزنید.

سفیده ها را 6-7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود تا موقع سرو از ظرف نیفتد.

نقطه : توجه داشته باشید که برای اینکه سفیده کاملا کف کند، کاسه و تیغه ها باید خشک و بدون چربی باشند و هیچ زرده ای داخل سفیده باقی نماند.

در ظرف دیگری آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید.

مقداری از مواد آرد الک شده را به مواد زرده اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.

در این مدت 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و سپس سفیده تخم مرغ زده شده را اضافه کنید.

بقیه مواد آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی در یک جهت هم بزنید.

مایه کیک انار آماده شده را در قالب گرد چرب شده بریزید.

کف قالب را کاغذ روغنی بمالید تا قالب گیری آسان شود.

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 170-180 درجه سانتیگراد به مدت 35-40 دقیقه بپزید.

نقطه : دمای هر فر متفاوت است، دقت کنید که با خلال دندان پخته شود.

از فر خارج کنید، بگذارید خنک شود، سپس کیک را از وسط نصف کنید و قسمتی از کیک را در کف قالب قرار دهید.

طرز تهیه خامه متوسط

خامه پودر را در ظرفی ریخته و یا تنظیم و تهویه کنید و شیر سرد را به مقداری که پشت پاکت نوشته شده اضافه کنید و چند دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید.

طبق دستوری که پشت بسته نوشته شده سپس کرم پودر شانتی را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید.

اگر به جای خامه فرم گرفته از خامه فرم گرفته استفاده می کنید، باید خامه فرم گرفته را جداگانه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

سپس انترمت های فیت، خامه فرم گرفته و خامه قنادی را مخلوط کرده و با همزن برقی کمی بزنید.

مواد خامه ای آماده شده را روی یک لایه کیک که در قالب گذاشته اید بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.

لایه دوم کیک را روی مواد خامه ای قرار دهید و کیک را در یخچال قرار دهید.

ژله را طبق دستور نوشته پشت پاکت آماده کنید و کمی هم بزنید تا خنک شود.

سپس انار تفت داده شده را در آن بریزید و مخلوط ژله و انار را روی کیک بریزید و کیک را یک شب در یخچال استراحت دهید.

موارد دیگر

وقتی لایه دوم کیک را می گذارید دور قالب کمربندی کمی خالی می شود چون ژله مایع است وقتی ژله را روی آن می ریزید کمی پایین می آید (جهت اطلاع شما). یه بسته دیگه از ژله درست کردم و روی کیک ریختم و گذاشتم خودش رو بگیره.

به جای مواد خامه ای که در بالا نوشته شده می توانید از خامه طعم دار استفاده کنید (از خامه توت فرنگی استفاده کنید)، توت فرنگی تازه یا یخ زده را پوره کنید و با شکر روی آتش بگذارید تا بجوشد و حرارت را کم کنید و بگذارید تا نصف شود. غلیظ شود (مثلاً 1/5 لیوان توت فرنگی با یک لیوان شکر) سپس در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس پوره توت فرنگی خنک شده را به خامه زده شده اضافه کنید و مخلوط کنید و می توانید کمی رنگ خوراکی ژله ای قرمز یا صورتی هم به این مواد اضافه کنید.

نوش جان



مجله ازدواج