کوفته انار پسته یکی از انواع کوفته خوشمزه که می تواند گزینه خوبی برای غذا باشد شب یلدا باشه. اگر تا به حال این غذا را درست نکرده اید، به شما توصیه می کنم حداقل یک بار آن را امتحان کنید. کوفته پسته انار را می توان با گوشت قرمز درست کرد اما با مرغ بهتر است.
پیاز (رنده شده و فشرده) | 1 قطعه |
پسته آسیاب شده | 1 لیوان |
سبزیجات معطر (تمیز و خرد شده) | جعفری (50 گرم)، ترخون و گشنیز (در مجموع 250 گرم) |
نمک و فلفل | کافی |
زیره | 1 قاشق چای خوری |
زعفران آب شده | 1/2 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون | 500 گرم |
تخم مرغ | 1 قطعه |
روغن مایع | کافی |
کره | 150 گرم |
رب انار (رقیق شده) | 60 گرم |
عزیز | 40 گرم |
دانه های انار و خلال پسته | مقداری برای تزیین |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کوفته پسته انار
ابتدا پیاز، پسته، سبزیجات معطر، زیره، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سپس مخلوط را در یک بشقاب عمیق بریزید. گوشت چرخ کرده مرغ و تخم مرغ را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا چسبناک شود.
سپس روی مواد را سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. البته بهتر است 24 ساعت بماند.
سپس دست هایمان را چرب می کنیم و از مواد خارج می کنیم و کوفته ها را شکل می دهیم. در مخلوطی از کره و روغن در تابه سرخ کنید.
در ادامه سس کوفته پسته انار را آماده می کنیم.
سس گنجانده شده است رب انارعسل، کمی زعفران، نمک و فلفل.
مواد سس را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و وقتی جوش آمد کوفته ها را داخل سس قرار دهید.
همیشه کوفته ها را برمی گردانیم تا تمام قسمت های کوفته را بپوشاند.