فیله کنجد ساده یکی از محبوب ترین و راحت ترین آب نبات است. برای تهیه این سوهان نیازی به فر و وسایل خاصی نیست، این شیرینی خوشمزه مانند سوهان قم با چای بسیار می چسبد. در بخش آموزش آشپزی از مجله زندگی با ما بمان. دستور آشپزی فیله کنجد ساده زمان زیادی از شما نمی گیرد، وسوسه و علاقه به خوردن آن توجه مهمانان را به خود جلب می کند. یکبار امتحان کنید
قند | 1 لیوان |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
کنجد | 1 لیوان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه چیپس کنجدی ساده
برای تهیه این فایل ابتدا کنجد را با حرارت ملایم تفت دادم. شکر را روی آتش گذاشتم تا آب شود.
کره و زعفران آب شده و عسل و کنجد تفت دادم داخلش.
بعد کف سینی رو چرب کردم و با کنجد پر کردم. قاشق شکر کنجد آب شده داخل سینی ریختم.
بعد روش رو با کنجد پر کردم و با کفگیر روغنی خوب رقیق کردم.
مراحل و روش پخت چیپس کنجدی ساده در تصاویر
اولین مرحله آب کردن شکر است. به هیچ وجه نباید توده وجود داشته باشد، باید کاملا ذوب شود. 1 لیوان هستش
دانه های کنجد را اضافه کنید
به اندازه ای که مایع حجیم دارید.
چشمک میزنم حدود نصف لیوان، شاید کمتر.
کف سینی را با کنجد پر می کنید، سپس یک قاشق روی کنجد می ریزیم.
کنجد را روی مواد می ریزیم و چند ثانیه صبر می کنیم و سپس با سنگ صاف می کنیم.
با این روش فیله کنجد تکی پر از کنجد و نازک است.
نوش جون
در صورت تمایل می توانید علاوه بر کنجد، بادام و پسته نیز به مواد اضافه کنید.
عسل و کره را می توان در این دستور حذف کرد.