طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی • مجله تصویر زندگی


از سری آموزش های طرز تهیه انواع غذا برای ناهار و شام با یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی در خدمت شما لذت جویان عزیز هستیم.  با طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی برای ۴ نفر

سبزی (شوید، تره، ریحان، جعفری) ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن  به میزان لازم
برنج نیم کیلو
کلم خرد شده نیم کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ادویه پلویی ۱ قاشق مرباخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی برای ۴ نفر

برنج را خیس کرده بعد از کمی پخت سبزی را اضافه کرده مانند سبزی پلو  آبکش می کنیم. گوشت را به همراه ۱ عدد پیاز رنده شده ( متوسط ) چنگ می زنیم . به اندازه سرگنجشکی برداشته و در دست گرد می کنیم در آرد می غلطانیم و بعد در روغن کمی سرخ می کنیم. در حدی که خودش را بگیرد و کنار می گذاریم.

کمی روغن در تابه ریخته یک عدد پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با حرارت ملایم می چرخانیم. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه را ریخته دوباره کمی هم می زنیم.

کمی روغن ته قابلمه می ریزیم مقداری برنج در قابلمه ریخته و از مایع کلم و سرگنجشکی ها روی آن می ریزیم دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بیاید. دمکنی می گذاریم تا برنج دم بکشد. دم کردن برنج آبکشی مجلسی را ببینید.

کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی



منبع