طرز تهیه ژله شب یلدا و هندوانه خوشمزه. • تصویر از مجله Life


ژله هندوانه یک ژله سه لایه خوش رنگ و خوشمزه است که می توانید قبول کنید شب يلدا بسیار مناسب این ژله را می توانید به راحتی در قالب های مختلف درست کنید.

ژله هندوانه

طرز تهیه ژله هندوانه

بخش درس آشپزی و طرز تهیه ژله هندوانه

عناصر

یک بسته ژله هندوانه

یک بسته ژل آلوئه ورا

ژله کیوی، مقداری تخمه هندوانه خام

طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی

ابتدا ژله قرمز را با یک لیوان ماءالشعیر حل کنید و روی بخارپز در کتری قرار دهید تا همه دانه ها حل شوند.

سپس آن را در ظرف خود می ریزیم. تقریبا نیمی از ظرف را پر کنید. ظرف را در فریزر می گذاریم تا ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.

دانه های هندوانه را داخل آن می ریزیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم و صبر می کنیم تا نیمه بسته شود.

مرحله بعدی این است که مانند مرحله قبل ژل آلوئه ورا را با یک لیوان آبجوش روی بخار کتری قرار دهید.

این بار به جای آب سرد دو تا سه پیمانه بستنی وانیلی اضافه کنید و هم بزنید.

نقطه : البته این کار را با شیر هم می توانید انجام دهید به شرطی که دمای شیر و ژله یکسان باشد.

لایه دوم رنگ سفید را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا نیمه بسته شود.

مرحله آخر این است که ژله سبز مانند ژله قرمز درست کنید. روی لایه های قبلی می ریزیم و یکی دو ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

نکات مهم

قبل از ریختن ژله، قالب را داخل ظرف آب برگردانید و آن را خالی کنید.

هرگز ژله داغ را روی لایه سرد نریزید زیرا لایه زیرین را کاملا آب می کند.

اجازه ندهید بین لایه ها زمان زیادی بگذرد، زیرا اگر لایه زیرین خیلی سفت باشد، لایه رویی به آن نمی چسبد و با برگرداندن لایه ها از هم جدا می شوند.

برای برگرداندن آن در ظرف باید صبور باشید.

قبل از برداشتن ژله، پوست آن را با چاقو جدا کنید.

ظرف ژله را در آب داغ بریزید و در بشقاب برگردانید تا رها شدن آن را ببینید.

حتما مقداری آب در کف بشقاب بچرخانید تا ژله حرکت کند.

منبع: کانال هنری مهربان



مجله ازدواج