طرز تهیه ژله شب یلدا و هندوانه خوشمزه. • تصویر از مجله Life

یک بسته ژل آلوئه ورا

نکات مهم

یک بسته ژله هندوانه

قبل از برداشتن ژله، پوست آن را با چاقو جدا کنید.

ژله کیوی، مقداری تخمه هندوانه خام

حتما مقداری آب در کف بشقاب بچرخانید تا ژله حرکت کند.

برای برگرداندن آن در ظرف باید صبور باشید.

دانه های هندوانه را داخل آن می ریزیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم و صبر می کنیم تا نیمه بسته شود.

ابتدا ژله قرمز را با یک لیوان ماءالشعیر حل کنید و روی بخارپز در کتری قرار دهید تا همه دانه ها حل شوند.

سپس آن را در ظرف خود می ریزیم. تقریبا نیمی از ظرف را پر کنید. ظرف را در فریزر می گذاریم تا ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.

این بار به جای آب سرد دو تا سه پیمانه بستنی وانیلی اضافه کنید و هم بزنید.

لایه دوم رنگ سفید را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا نیمه بسته شود.

مرحله بعدی این است که مانند مرحله قبل ژل آلوئه ورا را با یک لیوان آبجوش روی بخار کتری قرار دهید.

قبل از ریختن ژله، قالب را داخل ظرف آب برگردانید و آن را خالی کنید.

بخش درس آشپزی و طرز تهیه ژله هندوانه

عناصر

ژله هندوانه یک ژله سه لایه خوش رنگ و خوشمزه است که می توانید قبول کنید شب يلدا بسیار مناسب این ژله را می توانید به راحتی در قالب های مختلف درست کنید.

ژله هندوانه

طرز تهیه ژله هندوانه

نقطه : البته این کار را با شیر هم می توانید انجام دهید به شرطی که دمای شیر و ژله یکسان باشد.

منبع: کانال هنری مهربان



مجله ازدواج

هرگز ژله داغ را روی لایه سرد نریزید زیرا لایه زیرین را کاملا آب می کند.

ظرف ژله را در آب داغ بریزید و در بشقاب برگردانید تا رها شدن آن را ببینید.

مرحله آخر این است که ژله سبز مانند ژله قرمز درست کنید. روی لایه های قبلی می ریزیم و یکی دو ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی

اجازه ندهید بین لایه ها زمان زیادی بگذرد، زیرا اگر لایه زیرین خیلی سفت باشد، لایه رویی به آن نمی چسبد و با برگرداندن لایه ها از هم جدا می شوند.