ژله رنگی baseluq چون با پودر ژله درست میشه نیازی به اضافه کردن رنگ نیست. باسلوق یک شیرینی بسیار اصیل ایرانی (باسلوق مراغه معروف) و بسیار معطر و خوش طعم است که بیشتر مردم به خصوص کودکان آن را دوست دارند.
ژله لیمو یا پرتقال | 1 بسته |
قند | 1 لیوان |
نشاسته | نصف لیوان |
آب سرد | 1.5 لیوان |
رنگ صورتی | نصف لیوان |
آرد رولینگ | مقداری |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه هالوک با ژله ساده (ژله باسلوق ساده)
ابتدا نشاسته را در آب حل می کنیم. سپس شکر و سایر مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مواد را روی آتش بگذارید و آرام آرام هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. ژله باسوغلو به دلیل وجود ژلاتین در یخچال سفت می شود. اما اگر می خواهید شلیک کنید. حرارت دهید تا از ظرف جدا شود.
سپس کیسه فریزر یا سلفون را در ظرف مناسبی قرار می دهیم. مواد آماده شده را داخل ظرف بریزید.
به مدت 6-7 ساعت در یخچال می گذاریم.
سپس از یخچال خارج می کنیم و با چاقو برش هایی به شکل الماس درست می کنیم. در آرد میغلطیم و در ظرف میریزیم.
به یاد داشته باشید:
می توانید به جای آرد از پودر نارگیل استفاده کنید.
پس از حل شدن نشاسته در آب آن را از آبکش رد کنید یا نشاسته را در یک لایه نازک بپیچید و در آب حل کنید.
نوش جان.