طرز تهیه چیزکیک انار در شب یلدا • تصویر از مجله زندگی


به شب يلدا طرز تهیه دو دسر مجلسی بی نظیر را انتخاب کرده ایم که امیدواریم از تهیه و خوردن آن لذت ببرید. کیک پنیر انار و فرنی بستنی یاقوتی از آنها دسر با ظاهری زیبا و شکیل بر سفره شب یلدا شما می درخشند.

طرز تهیه چیزکیک یلدای

یک دسر کیک پنیر انار بی نظیر

مواد لازم برای تهیه کیک پنیر انار

کوکی های بوربن کوچک یک بسته
کره 100 گرم
پودر ژله انار یک بسته
کرم رنگ 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
شکر دانه ریز ادویه 5 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ادویه 2 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه کیک پنیر انار

پودر ژله انار را در یک لیوان آب جوش حل کنید و هم بزنید تا شفاف شود.

سپس یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

قالب را چرب می کنیم و ژله انار را داخل قسمت طرح می ریزیم و چند دقیقه در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

سپس از یخچال خارج می کنیم تا ژله خیلی سفت نشود. فقط ببندش

در مدتی که ژله در یخچال است، مواد پنیر را آماده می کنیم.

روی پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد می ریزند تا اسفنجی شود سپس روی سماور یا کتری در حال جوش می گذاریم تا ذرات آن حل شود.

بگذارید خنک شود.

پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید و دوباره دو سه دقیقه مخلوط کنید.

سپس ژلاتین شفاف شده خنک شده را به مواد پنیر اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.

بعد از آماده شدن مواد پنیر، یک سوم آن را روی سماور گذاشته و با قاشق هم می زنیم تا یکدست شود اما نباید داغ شود.

وقتی صاف شد با قاشق به آرامی روی لایه ژله ریخته و هفت الی ده دقیقه در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

سپس بقیه ژله را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.

به محض اینکه ژله سفت شد از یخچال خارج کنید و بقیه مواد پنیری را که کمی روی سماور بن ماری ریخته و با قاشق سرد شده روی لایه ژله بریزید.

دوباره در یخچال قرار می دهیم تا تقریبا ببندد.

در همین حین لایه کوکی را آماده کنید.

یک بسته کوکی پتی بور را با دست خرد می کنیم، سپس با غذاساز یا آسیاب آن را به صورت پودر در می آوریم.

کره را ذوب کرده و به پودر بیسکویت اضافه کنید. دوباره با خردکن هم می زنیم تا حالت خمیری پیدا کند.

قالب را از یخچال خارج کرده و لایه بیسکویت را روی آن بریزید و خوب فشار دهید.

سه تا چهار ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.

سپس کناره های چیزکیک را با چاقو از قالب جدا می کنیم و قالب را به مدت 7-10 ثانیه در آب داغ قرار می دهیم.

سپس تکان می دهیم و وقتی مطمئن شدیم دسر برمی گردد، ظرف سرو را روی آن می گذاریم و برمی گردانیم.

یک دسر کیک پنیر انار بی نظیر یک دسر کیک پنیر انار بی نظیر

ملاحظات

وقتی می خواهید لایه بیسکویتی را روی لایه پنیری قرار دهید، اگر لایه پنیری خیلی سفت باشد، بیسکویت به آن نمی چسبد، بنابراین می توانید روی لایه پنیر از سشوار استفاده کنید تا فقط سطح آن کمی آب شود و لایه بیسکویت به آن می چسبد.

اجازه ندهید لایه ها خیلی سفت شوند وگرنه هنگام درآوردن دسر از قالب لایه ها جدا می شوند.

می توانید به جای لایه کوکی از کیک استفاده کنید.

می توانید از هر دستور کیک ساده ای استفاده کنید، فقط کیک را به جای قالب در سینی 20*30 سانتی متری قرار دهید.

قبل از پر کردن قالب، طرح آن را روی کاغذ بکشید و از آن به عنوان الگو استفاده کنید.

بعد از پخت و خنک شدن، کیک را طبق الگو برش دهید.

قبل از درست کردن لایه چیزکیک، باید کیک را آماده کنید.

وقتی لایه آخر پنیر را ریختید، آن را در یخچال بگذارید و بگذارید سفت شود، سطح آن را با سشوار کمی آب کنید و کیک را روی آن بگذارید تا بچسبد.

چیزکیک را در یخچال قرار دهید تا خوب بسته شود.

ماسکارپونه و خامه را حتما از قبل خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند وگرنه ژلاتین داخل گلوله می شود.

یک دسر کیک پنیر انار بی نظیر

فیلم طرز تهیه چیزکیک انار دسر

بخش اول

قسمت دوم



مجله ازدواج