طرز تهیه پنکیک بدون شیر 3 نفره • تصویر از مجله زندگی


برای تهیه پنکیک بدون شیر 🥞 می توانید از جایگزین های مختلف شیر استفاده کنید و پنکیک های پف دار و خوشمزه ای داشته باشید. دستور تهیه پنکیک بدون شیر:

مواد لازم برای تهیه پنکیک بدون شیر

آرد سفید: 1 فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
شکر: (اختیاری) 1-2 قاشق غذاخوری
نمک: یک عدد (یک چهارم قاشق چایخوری)
تخم مرغ: 1 عدد
آب یا آب میوه (مانند آب پرتقال): 3/4 فنجان
روغن مایع (یا کره ذوب شده): 2 قاشق غذاخوری
وانیل: (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
کل زمان پخت:

طرز تهیه پنکیک بدون شیر

در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر، تخم مرغ، آب یا آب میوه، کره ذوب شده (یا کره ذوب شده) و وانیل (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را کم کم به مواد مایع اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید در غیر این صورت پنکیک سفت می شود.
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و در آن کمی روغن یا کره بریزید. وقتی تابه داغ شد، مخلوط پنکیک را داخل تابه بریزید.
پنکیک ها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه از یک طرف بپزید تا حباب هایی روی سطح پنکیک ظاهر شود، سپس آن ها را برگردانید و طرف دیگر را ۱ تا ۲ دقیقه بپزید.
پنکیک ها را داغ سرو کنید. می‌توانید روی آن‌ها را با عسل، شربت افرا، میوه‌های تازه یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.

پنکیک بدون شیر

مشاوره:

به جای آب می توانید از آب میوه های دیگر یا حتی شیر بادام، شیر سویا یا هر نوع شیر گیاهی دیگر استفاده کنید.
برای پنکیک های غلیظ، مقدار آرد و برای پنکیک های نازک تر، مقدار مایع را افزایش دهید.



مجله ازدواج