آیا از طرفداران پشمک حاج عبدالله هستید؟ طرز تهیه این شکلات های پشمی خوشمزه را در خانه به رنگ و شکل دلخواه به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.
شکلات تخته ای | کافی |
ریش بابا | کافی |
قالب شکلاتی | در طرح های سفارشی |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه پشمک حاج عبدالله خانگی
برای تهیه حاج عبدالله پشمک (شکلات پشمی) شکلات را در دیگ دوبل آب کنید و وقتی آب شد از پشت قاشق دور داخل دل کاکائو درست کنید.
سپس به مدت 3 دقیقه در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
سپس همین کار را تکرار می کنیم تا تمام دایره های قلب با شکلات آغشته شود.
به مدت 3 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
در این نوع باید کل قالب را با شکلات بپوشانید تا پشم ها دیده نشوند.
حالا مقداری پشم روی شکلات داخل قالب بریزید و با انگشت فشار دهید. میخوایم حجمش کم بشه ولی جرمش زیاده…امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. تا حد امکان داخل قالب پشمی فشار می دهیم.
سپس یک لایه دیگر از شکلات آب شده را روی پنبه بریزید و آن را صاف کنید.
به همین ترتیب تمام قالب ها را پر می کنیم و به مدت 10 دقیقه در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
اینم عکس شکلات پشمی خانگی
عکسی از داخل شکلات (پشمک حاج عبدالله)
برای شب یلدا می توانید با دانه های انار و پشمک شکلات درست کنید.
می توانید از شکلات سفید استفاده کنید و رنگ خوراکی مورد علاقه خود را اضافه کنید.