قبل از طرز تهیه هویج پلو شیرازی با گوشت اون یکی از غذاهای محبوب ایرانی عجله به شما عزیزان تقدیم می کنیم و در این پست طرز تهیه هویج پلو شیرازی با مرغ را برای 4 نفر به شما آموزش می دهیم. روش دیگری هم برای تهیه هویج پلو وجود دارد که می توانید مرغ را ریش ریش کنید و با خلال های پلو یک لایه پلو اضافه کنید و بپزید. انتخاب باشماست.
هویج | 4 اتاق |
خلال بادام، پسته، پرتقال | هر کدام 3 قاشق غذاخوری |
مرغ (ترجیحا سفید) | 1 قطعه |
یک پیاز | 1 قطعه |
نمک و زردچوبه به میزان لازم | کافی |
زعفران | مقداری |
رنگ صورتی | نصف فنجان |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه هویج شیرازی پلو مرحله به مرحله با تصاویر
مرحله اول: ابتدا هویج ها را خرد کنید.
گام دوم: در ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج ها را سرخ کنید تا در هنگام پخت تغییر رنگ ندهد.

مرحله 3: خلال پرتقال را 10 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله 4: سپس برش های پرتقال را آبکش کنید.

مرحله 5: برنج را بپزید تا آبکش شود.

مرحله 6: مرغ را با کمی آب، پیاز، نمک و زردچوبه بپزید.

مرحله 7: هویج را در تابه بریزید.

مرحله 8: گلاب را به هویج اضافه کنید.

مرحله 9: خلال پرتقال، پسته و بادام را آماده کنید.

مرحله 10: وقتی آب هویج کاملا جذب شد، بادام و پسته را اضافه کنید.

مرحله 11: شکر را به آن اضافه کنید.

مرحله 12: برنج را آبکش کنید و کف تابه کمی روغن بریزید.

مرحله 13: برای ته قابلمه، سیب زمینی را ورقه ای برش دهید، سیب زمینی های خلال شده را روی آن بچینید، به طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

مرحله 14: وقتی مخلوط خلال ها و هویج آماده شد.

مرحله 15: یک لایه پلو داخل قابلمه بریزید.

مرحله 16: و سپس یک لایه برش بریزید.

مرحله 17: و دوباره روی آن برنج بریزید.

مرحله 18: و به همین ترتیب تا انتها (قسمتی از برش را برای تزیین نهایی نگه دارید).

مرحله 19: زعفران ساییده شده را با آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.

مرحله 20: زعفران را به این صورت اضافه کنید

مرحله 21: قابلمه را روشن کنید و حرارت را کم کنید و بگذارید دم بکشد.

مرحله ۲۲: وقتی مرغ پخت، آن را با کمی زعفران رنگ کنید.

مرحله 23: بعد از آماده شدن برای سرو مرغ ها را کنار برنج بچینید.
