طرز تهیه هویج برنج شیرازی با مرغ 4 سرو • تصویر از مجله زندگی


قبل از طرز تهیه هویج پلو شیرازی با گوشت اون یکی از غذاهای محبوب ایرانی عجله به شما عزیزان تقدیم می کنیم و در این پست طرز تهیه هویج پلو شیرازی با مرغ را برای 4 نفر به شما آموزش می دهیم. روش دیگری هم برای تهیه هویج پلو وجود دارد که می توانید مرغ را ریش ریش کنید و با خلال های پلو یک لایه پلو اضافه کنید و بپزید. انتخاب باشماست.

مواد لازم برای مرغ شیرازی و هویج پلو

هویج 4 اتاق
خلال بادام، پسته، پرتقال هر کدام 3 قاشق غذاخوری
مرغ (ترجیحا سفید) 1 قطعه
یک پیاز 1 قطعه
نمک و زردچوبه به میزان لازم کافی
زعفران مقداری
رنگ صورتی نصف فنجان
قند 4 قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

مواد لازم برای برنج هویج مرغ

طرز تهیه هویج شیرازی پلو مرحله به مرحله با تصاویر

مرحله اول: ابتدا هویج ها را خرد کنید.

برای تهیه هویج پلو، هویج ها را خلال کنید

گام دوم: در ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج ها را سرخ کنید تا در هنگام پخت تغییر رنگ ندهد.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 3: خلال پرتقال را 10 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 4: سپس برش های پرتقال را آبکش کنید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 5: برنج را بپزید تا آبکش شود.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 6: مرغ را با کمی آب، پیاز، نمک و زردچوبه بپزید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 7: هویج را در تابه بریزید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 8: گلاب را به هویج اضافه کنید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 9: خلال پرتقال، پسته و بادام را آماده کنید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 10: وقتی آب هویج کاملا جذب شد، بادام و پسته را اضافه کنید.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 11: شکر را به آن اضافه کنید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 12: برنج را آبکش کنید و کف تابه کمی روغن بریزید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 13: برای ته قابلمه، سیب زمینی را ورقه ای برش دهید، سیب زمینی های خلال شده را روی آن بچینید، به طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 14: وقتی مخلوط خلال ها و هویج آماده شد.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 15: یک لایه پلو داخل قابلمه بریزید.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 16: و سپس یک لایه برش بریزید.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 17: و دوباره روی آن برنج بریزید.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 18: و به همین ترتیب تا انتها (قسمتی از برش را برای تزیین نهایی نگه دارید).

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 19: زعفران ساییده شده را با آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 20: زعفران را به این صورت اضافه کنید

هویج پلو شببری، غذای محلی شیراز

مرحله 21: قابلمه را روشن کنید و حرارت را کم کنید و بگذارید دم بکشد.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله ۲۲: وقتی مرغ پخت، آن را با کمی زعفران رنگ کنید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

مرحله 23: بعد از آماده شدن برای سرو مرغ ها را کنار برنج بچینید.

هویج پلو شیرازی، غذای محلی شیرازی

نمونه هویج پلو با ریش ریش مرغ

چیکن ریش هویج پلو



مجله ازدواج