یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
روغن مایع نیم لیتر
طرز تهیه نان ماه مبارک رمضان از تبریز
پس از پخت برای درخشش نان رمضان از تبریز عسل رقیق شده را بمالید (عسل را گرم کنید) و پودر پسته یا پودر نار گیل بپاشید.
نوش جون
پنجاه گرم کره
خمیر مایه فرآوری شده را به مواد اضافه کنید و دوباره با چنگال بزنید. آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد.
حدود نیم ساعت به آن استراحت می دهیم. این استراحت دوم برای ظهر لازم است.
در یک کاسه همه مواد به جز آرد را با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.
روی نان رمضان از تبریز روی آن را با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران و 1 قاشق غذاخوری پودر قند و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع می مالند و با کنجد و مغزها و خلال بادام تزئین می کنند.
سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. زمان پخت 30-35 دقیقه است. البته بستگی به فر داره.
سینی فر را چرب کرده و نیمی از خمیر را با دست پهن کنید. خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم.
ارد تا زمانی که خمیر دیگر نچسبد
نیم لیتر آب ولرم
مواد لازم برای تهیه نان ماه مبارک رمضان از تبریز
طرز تهیه نان رمضان از تبریز
نان رمضان از تبریز یکی از نان های سنتی و خوشمزه تبریز رمضان از آذری برای تزیین سفره های افطاری روزه داران استفاده می شود.
منبع: آشپزخانه سپیده
یک قاشق غذاخوری مخمر
خمیر مایه را با آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با درب آن را کنار بگذارید تا عمل کند (15 دقیقه).
در بخش پخت و پز مجله ازدواج با دستور پخت نان رمضان از تبریز در خدمتتون هستیم عزیزم
سه تخم مرغ
روی خمیر را می پوشانیم و در جای گرمی می گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود (1 ساعت). بعد از پف کردن خمیر دوباره چند ثانیه خمیر را ورز دهید.
همه مواد باید به دمای اتاق برسند. مواد سرد و گرم خوب کار نمی کنند.
بقیه خمیر را به صورت رول های نازک در می آوریم و به شکل ضربدر یا هر شکل دیگری در می آوریم و روی خمیر قرار می دهیم.
نصف یا یک پیمانه شکر به سلیقه
نصیحت: (مجموع روغن مایع و کره 120 گرم باشد)
یک قاشق غذاخوری شکر تا مایه عمل کند
نصف پیمانه ماست