طرز تهیه نان خوشمزه رمضانی تبریز • تصویر از مجله زندگی

روغن مایع نیم لیتر

روی خمیر را می پوشانیم و در جای گرمی می گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود (1 ساعت). بعد از پف کردن خمیر دوباره چند ثانیه خمیر را ورز دهید.

نان رمضان از تبریز یکی از نان های سنتی و خوشمزه تبریز رمضان از آذری برای تزیین سفره های افطاری روزه داران استفاده می شود.

نصف یا یک پیمانه شکر به سلیقه

یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نان رمضان از تبریز

طرز تهیه نان رمضان از تبریز

در بخش پخت و پز مجله ازدواج با دستور پخت نان رمضان از تبریز در خدمتتون هستیم عزیزم

نیم لیتر آب ولرم

یک قاشق غذاخوری مخمر

در یک کاسه همه مواد به جز آرد را با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.

روی نان رمضان از تبریز روی آن را با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران و 1 قاشق غذاخوری پودر قند و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع می مالند و با کنجد و مغزها و خلال بادام تزئین می کنند.

حدود نیم ساعت به آن استراحت می دهیم. این استراحت دوم برای ظهر لازم است.

خمیر مایه را با آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با درب آن را کنار بگذارید تا عمل کند (15 دقیقه).

خمیر مایه فرآوری شده را به مواد اضافه کنید و دوباره با چنگال بزنید. آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد.

سینی فر را چرب کرده و نیمی از خمیر را با دست پهن کنید. خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم.

یک قاشق غذاخوری شکر تا مایه عمل کند

بقیه خمیر را به صورت رول های نازک در می آوریم و به شکل ضربدر یا هر شکل دیگری در می آوریم و روی خمیر قرار می دهیم.

پنجاه گرم کره

نصف پیمانه ماست

پس از پخت برای درخشش نان رمضان از تبریز عسل رقیق شده را بمالید (عسل را گرم کنید) و پودر پسته یا پودر نار گیل بپاشید.
نوش جون

نصیحت: (مجموع روغن مایع و کره 120 گرم باشد)

ارد تا زمانی که خمیر دیگر نچسبد

سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. زمان پخت 30-35 دقیقه است. البته بستگی به فر داره.

منبع: آشپزخانه سپیده



مجله ازدواج

سه تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه نان ماه مبارک رمضان از تبریز

همه مواد باید به دمای اتاق برسند. مواد سرد و گرم خوب کار نمی کنند.

نان رمضان از تبریز

طرز تهیه نان ماه مبارک رمضان از تبریز