طرز تهیه مرغ کبابی مراکشی ترد و خوشمزه • تصویر از مجله زندگی
انتشار: فروردین 13، 1402
بروزرسانی: 24 تیر 1404

طرز تهیه مرغ کبابی مراکشی ترد و خوشمزه • تصویر از مجله زندگی

استخوان های مرغ را جدا کرده و هر سینه مرغ را به دو یا سه قسمت برش دهید.

وقتی یکدست و یکدست شد، آن را روی مرغ ها بریزید و کاملا مخلوط کنید. اجازه دهید حداقل 2 ساعت در مواد بماند.

مرغ را مکعبی خرد کنید. سپس روغن زیتون، سیر، ادویه، فلفل سیاه، آبلیمو، خامه، زعفران و فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه

مرغ کبابی مراکشی

دستور پخت مرغ کبابی مراکشی

این کباب بسیار لطیف، معطر، دنج و خوشمزه است.

نصیحت: اگر مشکل اختلاط دارید، می توانید سرکه یا آب جوش اضافه کنید.

در نهایت کباب مراکشی تند ما آماده است و می توانیم آن را با برنج و ماست سرو کنیم.

عناصر

  • 4 عدد سینه مرغ کامل
  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • سیر 4 حبه
  • 5 قاشق غذاخوری گشنیز و جعفری خرد شده
  • پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

سپس هر دو تکه مرغ و دو طرف را با چرخ گوشت خوب می زنیم.

مرغ کبابی مراکشی

دستور العمل مرغ کبابی تند مراکشی

وقتی یک طرف مرغ سرخ شد، اجازه دهید طرف دیگر هم سرخ شود.

مرغ کبابی مراکشی

طرز تهیه مرغ کبابی مراکشی – روش اول

حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم و مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب می پوشانیم.

سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و جوجه ها را حدود 5 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم آنها گرفته شود.

سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

جوجه ها را در یک ماهیتابه یا ماهیتابه چرب شده قرار دهید.

نوش جون



مجله ازدواج

مرغ کبابی مراکشی

مرغ کبابی مراکشی

آبلیمو، روغن زیتون، سیر، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

عناصر

  • سینه مرغ ورقه شده 250 گرم برای هر نفر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بو
  • خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری
  • ادویه گرم ماسالا مقداری
  • فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ
  • 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1 حبه سیر، رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو

پس از مدت زمان تعیین شده مرغ ها را از سس خارج کرده و بدون روغن در تابه می گذاریم تا با حرارت متوسط \u200b\u200bبپزند.

پس از سرخ شدن، آن را برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و سرخ شود.

این کباب تند درست می شود، بنابراین می توانید مقدار فلفل را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

سپس گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم.

نصیحت: بهتر است مرغ 1 شب در سس بماند.

پس از مخلوط شدن مواد، گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را در ظرفی بریزید.

نکته: تابه اصلا نیازی به روغن ندارد. من این کار را روی صفحه گریل انجام دادم. شعله باید کم باشد و هر از گاهی برش دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید سینه مرغ را به صورت افقی نصف کنیم.

سپس مرغ ها را روی سیخ چوبی قرار دهید و در تابه داغ بگذارید تا کباب شوند.

در مرحله بعد نوبت به تهیه سس مرغ می رسد. داخل کاسه روغن زیتون، آبلیمو، فلفل، زیره، گشنیز، سیر و نمک را به مقدار لازم میریزم.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند.

برخی از غذاهای کشورهای دیگر شبیه به ذائقه ما ایرانی هاست و تجربه طعم آنها بسیار لذت بخش است. یکی از اون غذاهای خوشمزه مرغ کبابی مراکشی انجام آن بسیار ساده و آسان است.

کباب مرغ مراکشی کبابی

در این مقاله از بخش انواع باربیکیو چقدر طرز تهیه مرغ کبابی خوشمزه خواهید دید ادویه هایی که برای طعم دادن به مرغ در این کباب استفاده می شود آن را فوق العاده لذیذ و خوش طعم می کند، امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید.

مرغ کبابی مراکشی

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی تند مراکشی

  • سینه مرغ 1 عدد
  • 1 عدد آبلیمو
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری رنده شده
  • نمک به میزان لازم

سپس سیخ مرغ را با ماست و برنج سرو کنید.

مرغ کبابی مراکشی

طرز تهیه مرغ کبابی مراکشی – روش دوم