
بروزرسانی: 03 تیر 1404
طرز تهیه مرغ کبابی فسنجانی (مرغ ترش مجلسی) • تصویر از مجله زندگی
طرز تهیه مرغ کبابی فسنجانی
مواد لازم برای مرینیت کردن
- 1 پیاز بزرگ، خلال شده یا خرد شده
- گردوی آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
- یک فنجان رب انار رقیق شده (طبق سلیقه شما ذوب شده یا تند)
- یک قاشق غذاخوری سس مایونز
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون بدون عطر یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع
پیاز را نباید ریز خرد یا رنده کرد زیرا به گوشت می چسبد و هنگام پخت سریعتر می سوزد.
نکات:
طرز تهیه فسنجونی مرغ کبابی
مطمئنم از مرغ زعفرانی خوشمزه تره حتما امتحان کنید.
می توانید گوشت ها را با کمی آب در فر یا در تابه های دو طرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزید.
بهتر است مرغ را 24 ساعت در این مواد بگذارید. اگر زمان کافی ندارید، آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا بهبود یابد.
خانه من خانه همه است فسنجونی مرغ کبابی خوشم اومد دفعه بعد دوباره سفارش میدم
برای صرفه جویی در هزینه، پس از کباب کردن جوجه ها، مواد باقی مانده در نایلون فریزر را با همان نایلون فریز کرده و برای دفعات بعدی استفاده کنید.
مجله ازدواج
آب سیخ ها به روغن اضافه می شود و طعم واقعی فسنجان را می گیرد.
همه مواد را با هم مخلوط کنید و به یک کیلو مرغ کبابی اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرغ کبابی فسنجانی یا مرغ ترش یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید. bbq مرغ می توان با برنج و نان سرو کرد. فسنجونی مرغ کبابی می توانید آن را به سیخ بکشید و گریل کنید یا در تابه بخارپز کنید یا در فر بپزید.
سپس تمام مواد را داخل نایلون فریزر بزرگ می ریزیم و درب را وصل می کنیم.
سپس ذغال ها را آماده کرده و روی حرارت ملایم کبابی کنید، گوجه فرنگی را فراموش نکنید. این غذا با برنج زعفرانی و کره، غذایی است که همه آن را دوست دارند.
نویسنده: تیم تحریریه دکتر انوشه