
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
طرز تهیه مرغ کبابی با ماست زعفرانی برای 13 بدر • تصویر از مجله زندگی
یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ایرانیان مرغ کبابی است. مرغ کبابی بیشتر در پیک نیک ها و مجالس ایرانی ها استفاده می شود. راز مرغ کبابی و طعم دادن به آن را در این مطلب گردآوری کرده ایم. مرغ کبابی هم در تابه و هم به صورت گریل تهیه می شود.
سینه، ران یا فیله مرغ | 1 تا 1.5 کیلوگرم |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست صاف شده | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | ½ فنجان |
یک پیاز | 3 تکه |
فلفل | 1 قطعه |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار مورد نظر |
کره | به مقدار مورد نظر |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه مرغ کبابی زغالی
مرحله اول :
برای تهیه مرغ کبابی ابتدا باید قسمت های مناسب گوشت مرغ را انتخاب کنید. اگر بخواهیم برای تعطیلات جوجه کبابی درست کنیم سینه و فیله مرغ بهترین گزینه هستند زیرا به راحتی خرد می شوند و می توان آنها را به سیخ کشید.
مرحله دوم :
اما اگر می خواهید مرغ کبابی برای خود درست کنید، توصیه می کنیم طعم آن را در اولویت قرار دهید. به همین دلیل بهتر است از یک مرغ کامل استفاده کنید، ابتدا پوست مرغ را کاملا جدا کرده و دور بریزید.
سطح سوم:
در این مرحله مرغ را به 4 قسمت تقسیم می کنیم. اگر بخواهیم مرغ بدون استخوان درست کنیم باید تمام استخوان های داخل گوشت مرغ را جدا کنیم. برای این کار حتما از چاقوی تیز استفاده کنید تا به گوشت مرغ آسیبی نرسد.
مرحله چهارم:
برای بهترین تجربه، توصیه می کنیم ترکیبی از مرغ کباب با استخوان و استخوان را تهیه کنید. به عبارت دیگر، قسمت هایی مانند سینه مرغ بدون استخوان و قسمت هایی مانند ران، شانه و بال را با استخوان بسازید.
برای مرغ سوخاری مرغ را در چه موادی باید قرار دهید؟
گام پنجم:
در این مرحله گوشت مرغ را بعد از چرخاندن در ظرف بزرگی ریخته سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و با گوشت مرغ خوب مخلوط می کنیم تا همه قسمت های گوشت مرغ خوب رنگ شود.
گام ششم:
حالا درب ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا زعفران به خوبی جذب تکه های مرغ شود. بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.
گام هفتم:
در این زمان تکه های گوشت مرغ را خوب چرخ می کنیم تا به خوبی با یک لایه روغن مایع آغشته شوند، مرغ ها را بعد از پخت آبدار و نرم می کند و آبلیمو باعث خشکی مرغ ها نمی شود. .
گام هشتم:
پس از آغشته شدن تکه های مرغ به روغن مایع، سس خردل، سس مایونز، ماست غلیظ، آبلیمو و کمی نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شود.
گام نهم:
در انتها پیاز و فلفل دلمه ای را ورقه های درشت برش می دهیم و به کاسه اضافه می کنیم. مواد را کمی هم بزنید تا پیاز و فلفل دلمه ای با سایر مواد ترکیب شود. سپس دوباره درب کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله دهم:
در این مرحله جوجه ها باید حداقل 4 ساعت در یخچال بمانند تا طعم مواد به خوبی مصرف شود. البته توصیه می کنیم اگر جوجه کبابی خوشمزه و لطیفی می خواهید، از روز قبل مواد را آماده کرده و در یخچال بگذارید.
گام یازدهم:
وقتی مرغ ها طعم دار شدند، کاسه را از یخچال خارج کنید. در مرحله بعد تکه های گوشت مرغ را روی تخته گوشت قرار می دهند، سپس تکه های بدون استخوان را لا به لای آن به سیخ می زنند و تکه های بدون استخوان را به سیخ می کشند.
گام دوازدهم:
بعد از سیخ کشیدن مرغ ها، گریل زغالی را به طور یکنواخت آماده کنید و سیخ ها را روی کباب پز قرار دهید. در صورت تمایل می توان قبل از کباب کردن مرغ ها کمی نمک به آن اضافه کرد.
گام سیزدهم:
حالا هر چند لحظه یکبار سیخ ها را مرتب می چرخانیم تا جوجه ها یکدست بپزند. در صورت تمایل گوجه و فلفل سبز را نیز به سیخ می کشیم و در کنار مرغ ها روی گریل کباب می کنیم.
مرحله چهاردهم:
پس از کباب شدن مرغ ها کره را آب کرده و با قلم مو روی مرغ ها میمالیم. اگر طعم کره را دوست ندارید، می توانید آن را از مواد لازم حذف کنید. در آخر مرغ کبابی را با برنج یا نان سرو می کنیم.
نکاتی برای درست کردن مرغ کبابی خوشمزه
از بین رفتن رنگ و طعم زعفران
دلیلی که در بالا گفتیم ابتدا زعفران را اضافه می کنیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا زعفران کاملا جذب گوشت مرغ شود این است که اگر زعفران را با مواد دیگر اضافه کنیم طعم و عطر پیاز از بین می رود. زعفران.
دلیل سفت شدن مرغ کبابی
دلیل سفت بودن مرغ کبابی نمک و آب لیمو است. اگر قبل از اینکه تکه های مرغ را با روغن مایع بپوشانیم، نمک و آبلیمو اضافه کنیم، مرغ کبابی ما در آخر سفت و خشک می شود. البته افزودن نمک زیاد و آبلیمو باعث سفت شدن مرغ کبابی می شود.
مجله ازدواج