طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستورانی • تصویر از مجله Life


در بخش طرز تهیه غذاهای مختلف با مرغ با یک دستور خوشمزه دیگر در خدمت شما هستیم. مرغ سرخ شده پوسته پوسته یک غذای خوشمزه با طعمی به یاد ماندنی و لذیذ. در این روش سرخ کردنی خواهید دید که چگونه بدون استفاده آرد سوخاری می توانید فیله را به این شکل بپزید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سرخ شده پوسته پوسته

فیله مرغ کافی
نمک، فلفل، پودر پاپریکا کافی
سیر خرد شده کافی
آرد سه صفر (چون بعد از سرخ شدن نرم است) کافی
پودر زنجبیل کافی
پودر سیر کافی
عصاره مرغ کافی
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه پرک مرغ سوخاری

ابتدا فیله های مرغ را با نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر مزه دار کرده و حداقل سه ساعت و حداکثر یک شب بگذارید.

سپس در ظرفی آرد سفید سه صفر بریزید و با پودر زنجبیل و سیر و عصاره مرغ مزه دار کنید.

سپس با کمک انبر (اصرار دارم اصلا از دست استفاده نکنید چون خمیر می شود و مرغ پوسته پوسته نمی شود)) فیله ها را از مواد جدا می کنیم و روی آن ها را کاملا با آرد می پوشانیم.

سپس برای بار دوم در آب می گذاریم، با انبر انجام می دهیم و دوباره داخل آب می گذاریم و روی آن را با آرد سبوس دار می پوشانیم.

حالا مرغ را به صورت دایره ای بین دو دست می چرخانیم. می بینیم که آرد از آب جدا شده و پوسته پوسته می شود.

باید فورا فیله را سرخ کنید چون اگر ابتدا آن را تهیه کنید و سپس سرخ کنید سفت نمی شود.

فیله مرغ سوخاری پفکی

طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی

پخت پفکی مرغ مجلسی توسط خانم میری در برنامه کاشانه مهر.

عناصر

  • فیله مرغ: چهار عدد
  • عصاره مرغ: یک عدد
  • پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
  • آب داغ: نصف فنجان
  • فلفل سفید: یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آرد: به مقدار لازم (حدود 2 تا 3 فنجان)
  • کمی آب سرد (ترجیحا با تکه های یخ)

طرز تهیه سینه مرغ سرخ شده

پودر پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر چیلی و کمی نمک را با آب ولرم یا ولرم مخلوط می کنیم.

فیله ها را داخل این مخلوط می ریزیم و روی آن را می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.

جوجه ها را حداقل 8-7 ساعت یک شب در مواد می خوابانیم تا خوش طعم شود.

پودر زنجبیل، نمک، پودر سیر و عصاره مرغ را به آرد اضافه می کنیم.

فیله را از مواد خارج می کنیم و داخل آرد می ریزیم و برمی گردانیم تا کاملا آرد آغشته شود.

فیله را کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود و در آب یخ قرار دهید.

دوباره مرغ را داخل آرد و آب یخ می گذاریم.

وقتی کاملاً با آرد آغشته شد، فیله را بین دو دست بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

فیله مرغ سوخاری پفکی

ویدئویی از طرز تهیه مرغ سوخاری در خانه

فیله مرغ سوخاری پفکی

فیلم پخت فیله مرغ پفکی

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی توسط خانم حیدری در قسمت آشپزی برنامه کاشانه مهر در شبکه فارس



مجله ازدواج