طرز تهیه مرغ تاس کباب مجلسی مرحله به مرحله • تصویر از مجله زندگی


تاس باربیکیو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی با انواع مواد اولیه و دستور پخت تهیه می شود، در این بخش از درس آشپزی مجله ازدواج با طرز تهیه کباب کباب با مرغ در خدمت شما عزیزان لذت و کدبانوی ایرانی هستیم.

برای تهیه سیخ مرغ مکعبی به مولاد نیاز است

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
موسیر پوست کنده 200 گرم
سیر خرد شده 2 گیاه
زنجبیل تازه رنده شده 4 سانتی متر
پودر زیره 1 قاشق غذاخوری
کمی تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین کوچک 2 اتاق
آجیل زمینی 375 گرم
عصاره مرغ 500 میلی لیتر
عسل 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زعفران و فلفل رنده شده کمی
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه کباب کباب با مرغ

1- برای تهیه سیخ مرغ مکعبی، ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. تکه های مرغ را خوب مزه دار کنید و روغن را در یک تابه متوسط ​​نچسب گرم کنید. مرغ ها را در ظرف سرخ می کنیم تا کاملا سرخ شوند سپس از ظرف خارج می کنیم.

2- حرارت گاز را کم کنید و موسیر را در تابه تفت دهید تا طلایی شود. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید و سپس تمام ادویه ها را در تابه بریزید و یک دقیقه تفت دهید.

3- آجیل آسیاب شده را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا طعم ادویه ها با مغزها خوب شود. حالا مرغ ها را داخل تابه بریزید و آب مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، ظرف را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.



مجله ازدواج