تاس باربیکیو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی با انواع مواد اولیه و دستور پخت تهیه می شود، در این بخش از درس آشپزی مجله ازدواج با طرز تهیه کباب کباب با مرغ در خدمت شما عزیزان لذت و کدبانوی ایرانی هستیم.
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
موسیر پوست کنده | 200 گرم |
سیر خرد شده | 2 گیاه |
زنجبیل تازه رنده شده | 4 سانتی متر |
پودر زیره | 1 قاشق غذاخوری |
کمی تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق غذاخوری |
چوب دارچین کوچک | 2 اتاق |
آجیل زمینی | 375 گرم |
عصاره مرغ | 500 میلی لیتر |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران و فلفل رنده شده | کمی |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کباب کباب با مرغ
1- برای تهیه سیخ مرغ مکعبی، ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. تکه های مرغ را خوب مزه دار کنید و روغن را در یک تابه متوسط نچسب گرم کنید. مرغ ها را در ظرف سرخ می کنیم تا کاملا سرخ شوند سپس از ظرف خارج می کنیم.
2- حرارت گاز را کم کنید و موسیر را در تابه تفت دهید تا طلایی شود. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید و سپس تمام ادویه ها را در تابه بریزید و یک دقیقه تفت دهید.
3- آجیل آسیاب شده را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا طعم ادویه ها با مغزها خوب شود. حالا مرغ ها را داخل تابه بریزید و آب مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، ظرف را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.