
بروزرسانی: 02 تیر 1404
طرز تهیه مربای شاه توت خانگی
طعم مربای میوه رسیده چشیدن مربای تمشک نزدیک است حالا که فصل توت است مربا خوشمزه تهیه کنید و از خواص و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
توت سیاه | 2 کیلوگرم |
قند | 1.5 کیلوگرم |
آب جوش | 1 پارچ |
آب لیمو | 2 قاشق مرباخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه مربای شاه توت مجلسی
شاه توت ها را تمیز کرده و ساقه های آنها را بچینید.
آب جوش و شکر را با هم مخلوط کرده و حرارت دهید تا بجوشد.
توت سیاه را به شکر و آب جوش اضافه کنید.
هر چند دقیقه یکبار شربت را با قاشق بیرون بیاورید و از ارتفاع در ظرف شربت بریزید تا غلظت آن را ببینید.
شربت نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.
وقتی شربت غلیظ شد و تا حد امکان عصاره گرفت بچه گربه شربت را وارد کنید، آب لیمو را اضافه کنید.
بعد از چند جوش قابلمه را از روی حرارت بردارید.
شربت را با ملاقه از تابه خارج کرده و از آبکش رد کنید.
توت سیاه را با کمی شربت باقی مانده در قابلمه بریزید مربا کنار گذاشتن
بعد از سرد شدن شربت و مربا آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
زمان تهیه این شربت و مربای خوشمزه تقریباً 30-45 دقیقه است.
امیدوارم از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
نوش جون
طرز تهیه مربای شاه توت خانگی
عناصر
شکر 800 گرم تا یک کیلو
یک کیلو توت سیاه
دستور تهیه مربای شاه توت خانگی
چاتنی ها را تمیز کنید و دم آنها را بچینید.
در قابلمه ای شکر را روی شاه توت ها بریزید.
بگذارید ۸ تا ۲۴ ساعت (یا شب تا صبح) در یخچال بماند تا آب آن گرفته شود.
سپس حدود نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. (مراقب باشید به سمت سر نروید.)
دانه های توت را که روی قابلمه است بردارید و دور بیندازید.
اگر مربا خیلی آبدار بود مقداری از شربت را بردارید تا خیلی غلیظ شود.
نکات
- این مربا به آب نیاز ندارد، آب اضافه نکنید.
- موس را روی مربا بچینید.
- در صورت تمایل در ابتدای پخت چند دانه هل در مربا بریزید و پس از پخت آن را از مربا خارج کنید.
- یا هل رنده شده را در پایان پخت اضافه کنید.
- در صورت تمایل آبلیمو، گلاب یا وانیل را در آخرین جوش به مربا اضافه کنید.
- اگر قسمتی از شکر را با شیرینی جایگزین کنید، شربت و شهد مربا خاصیت کشسانی بیشتری پیدا می کند.
طرز تهیه شربت شاه توت
یک فنجان شاه توت را با 2 فنجان آب در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
سپس از صافی رد کنید.
یک تا یک و نیم پیمانه شکر به آن اضافه کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود نیم ساعت بجوشد.
شربت را حتما لاغری بمالید تا شفاف شود.
طرز تهیه شربت شاه توت (روش 2)
مواد لازم برای تهیه شربت:
برای هر کیلو توت به یک کیلو شکر نیاز دارید.
دو دانه هل
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
در مورد تهیه مربا، شکر را بین توت ها بریزید و بگذارید یک شب بماند.
سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از نیم ساعت از پخت، آن را صاف کنید تا تفاله توت ها و دانه های کوچک آن ها جدا شود.
شهد باقیمانده را دوباره حرارت دهید تا به غلظت مناسب برسد.
طرز تهیه مارمالاد شاه توت
پختن مارمالاد شاه توت مانند مربا است، با این تفاوت که ابتدا توت ها را مخلوط کنید، سپس شکر را اضافه کنید.
در نیمه پخت، 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین حل شده در آب جوش و کمی اسانس وانیل اضافه کنید.
مجله ازدواج