
بروزرسانی: 24 تیر 1404
طرز تهیه مربای تازه و خوشمزه میوه سفید • تصویر از مجله زندگی
در بخش انواع مربا برای تهیه مربای میوه سفید در خدمت شما هستیم. این مربای مغذی را بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید. قبل از پایان فصل توت این میوه مشخص، این مربای توت سفید خوشمزه را بسیج کرده و بپزید تا در پاییز و زمستان از آن لذت ببرید. خواص توت بهره بردن از
توت سیاه | 1 کیلوگرم |
قند | 900 گرم تا 1 کیلوگرم |
اب | 2.5 فنجان |
هل | یک عدد |
وانیل | یک سوم قاشق چایخوری |
زعفران حل شده | 2 قاشق غذاخوری |
جوهر لیمو (یا آب لیمو) | یک چهارم قاشق چایخوری (2 قاشق غذاخوری) |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه مربای میوه سفید
توت ها را پس از شستن با شکر و آب در قابلمه شیشه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و کم کم جا بیفتند.
مربا را به مدت یک ربع تا 20 دقیقه با در بسته می پزیم.
بعد از پخت درب ظرف را بردارید و زعفران و دانه هل را اضافه کنید و در آن را باز بگذارید تا طعم و رنگ زعفران به خوبی جذب حبه ها شود.
در مجموع حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می کشد تا به تمرکز خوبی برسید.
در 5 دقیقه آخر پخت، آبلیمو یا جوهر لیموی حل شده در آب را داخل مربای سفید میوه بریزید.
بعد از چند جوش، گاز را خاموش کنید و بگذارید مربا خنک شود.
ذیل مربای سفید میوه به ظرفش منتقل می کنیم و در یخچال می گذاریم.
هنر درست کردن مربای میوه سفید
بهتر است از انواع توت های آبدار، درشت و تقریبا سفت استفاده کنید.
توت ها نباید کامل باشند.
همچنین باید توت ها را خشک کنید.
برخی از خواص توت سفید
ضد درد، ضد پیری، ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی اکسیدان، ضد تب، خنثی کننده رادیکال های آزاد، ضد سرطان خون، ضد اسپاسم، ادرار آور، ادرار آور، کاهنده قند خون، کاهش دهنده فشار خون، ملین، خلط آور، قارچ کش، ملین، شیردهی، ضد درد و ضد کرم
مجله ازدواج