طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ( ته دیگ باقالی ) • تصویر از مجله زندگی


وقتی خرید می کنید و شوید تازه، سیر و لوبیا را می بینید، نتیجه یکسان است لوبیا پلو خوشمزه با ته دیگ لوبیا. این برنج خوشمزه یک غذای شیک است مخصوصاً وقتی با مرغ سرو شود. این غذا را می توانید با ماهیچه یا با گوشت مرغ یا چرخ کرده سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا و برنج با مرغ

شوید خرد شده کافی
برگ سیر و سیر تازه کافی
عصاره گوشت کافی
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران کافی
برنج کافی
باگلی کافی
مرغ کافی
یک پیاز کافی
پرتقال (آب پرتقال) 1 قطعه
رب گوجه فرنگی کافی
هویج کافی
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه برنج لوبیا مرغ

کمی شوید و لوبیا خرد شده سرخ کردم. چند برگ سیر تازه هم اضافه کردم. بعد آب را اندازه گرفتم و ریختم.

به ازای هر فنجان برنج 1 فنجان آب به اضافه 1 فنجان آب اضافه کردم. یعنی به ازای 2 لیوان برنج 3 لیوان آب اضافه کردم.

عصاره گوشت و نمک رو اضافه کردم تا به جوش بیاد. سپس برنج خیس خورده را اضافه کردم تا آب آن کشیده شود.

لوبیاها را در یک تابه دیگر ریختم. یک لقمه نان را برش دادم و روی حبوبات گذاشتم تا موقع ریختن برنج از هم نپاشد.

بعد برنج رو ریختم و گذاشتم بپزه لوبیا و برنج او آهی کشید.

باقالی پلو با ته دیگ باقالی

طرز تهیه مرغ برای برنج با لوبیا

ابتدا مرغ را با آب و نمک و زردچوبه و پیاز و سیر چند دقیقه آب پز کردم و آب آن را خالی کردم.

سپس مرغ را شستم و داخل ماهیتابه روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران ریختم و مرغ را سرخ کردم و کنار گذاشتم.

پیاز رنده شده را در تابه سرخ کردم. نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم. بعد رب گوجه رو ریختم و سرخ کردم.

2 لیوان آب و آب یک پرتقال تازه اضافه کردم. هویج و فلفل و مرغ رو روی سس ریختم.

روی اجاق گذاشتم تا با حرارت ملایم بپزد. در حین پخت با برس از محلول زعفران زدم.

نقطه : می توانید مرغ را به هر شکلی که دوست دارید آماده کنید.



مجله ازدواج