طرز تهیه لواشک انار (سرشک) از میان وعده های شب یلدا • تصویر از مجله زندگی


ترشک انار راهی برای خوراکی شدن انار پر اسید و یکی از تنقلات سالم است. این ترشک خوشمزه یکی از پرطرفدارترین تنقلات است شب يلدا شرق.

ترشک انار

مواد لازم برای تهیه لواش انار

دانه های انار ترش به مرگ مطلوب
نمک به مرگ مطلوب
روغن به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه لواش انار

دانه های انار را در تابه بریزید و روی آنها آب بریزید.

روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

وقتی به جوش آمد، کف را روی آن بکشید.

بعد از حدود سه ساعت که دانه ها پخته شدند، حرارت را خاموش کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

به محض اینکه کمی خنک شد، دانه ها را در آبکش یا آبکش ریخته و آب آن را بگیرید.

دستکش بپوشید و گوشت را از دانه ها از هسته سخت جدا کنید.

آب را روی آتش می گذاریم تا کمی غلیظ شود.

بعد از غلیظ شدن نمک و کمی روغن اضافه می کنیم.

نمک را یکباره نریزید. کم کم ریخته مخلوط کنید و میل کنید تا نمک نزند.

منظور از پختن دانه ها این است که با فشار دادن دانه ها به راحتی آنها را خرد کنید.

می توانید از مخلوط کن یا دست خود برای خرد کردن دانه ها استفاده کنید.

هر چه دانه ها بیشتر باشد، پای انار شما تیره تر می شود.

چه چرم میوه ای اگر خیلی ترش دوست ندارید، می توانید آن را با انار شیرین ترکیب کنید یا کمی شکر یا نبات به آن اضافه کنید.

نمک آن را بهتر می کند و روغن آن را خوش رنگ تر می کند و به تابه نمی چسبد.

خاکشیر در شیشه در بسته و در یخچال نگهداری شود.

لواشک ترشک انار

روش دوم: درست کردن لواش انار

عناصر:

انار ترش، شیرین و قرمز: 1 کیلوگرم

میوه: 1 عدد

گلپر: 1 قاشق چایخوری

رب انار: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا باید انارها را دانه کنید.

سپس دانه های انار را با دستی یا برقی له کنید تا آب انار خارج شود.

حالا یک تکه نبات ساده یا زعفرانی به انارها اضافه کنید (انار سرد می شود).

گاز را کم کنید تا آب انار شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.

شعله باید ملایم باشد تا کیفیت خاکشیر بالا باشد.

در پایان وقتی خاکشیر به غلظت دلخواه رسید، رب انار (رنگ ترشک را بهتر می کند) و گلپر را اضافه کنید و هم بزنید.

ترشک انار آتشی بخورید.



مجله ازدواج