
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
طرز تهیه لب قرمز در خانه رنگارنگ و خوش طعم مثل بازار • تصویر از مجله زندگی
در این قسمت طرز پخت لیپو را به شما آموزش می دهیم. اگر می خواهید رنگ طبیعی زیبای آن را حفظ کنید و طعم آن لذیذ باشد، با ما همراه باشید تا بهترین روش تهیه لیپوبازاری را به شما معرفی کنیم.
چغندر | 3 کیلوگرم |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
آب | به اندازه لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه لب قرمز بازار در خانه
لب را با پد یا برس خوب بشویید و تمیز کنید، اما بالا و پایین آن را برش ندهید، زیرا هرگونه بریدگی روی سطح پوست باعث می شود رنگ و شکر روی لب ظاهر شود. سپس کمی آب اضافه کنید و روی لب ها شکر بپاشید و روی حرارت ملایم بپزید. توجه داشته باشید که بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان آب در تابه باقی بماند. اگر آب بیشتری باقی ماند، تابه را روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و شربت غلیظی به دست آید. من از یک تکه شکر قهوه ای فشرده (حدود 80 گرم) استفاده کردم. زیرا شکر قهوه ای سالم تر است و تاثیر بهتری دارد.
اگر از زودپز استفاده می کنید، پخت آن حدود یک ساعت و نیم طول می کشد، زیرا لبو یک آرام پز است. لبو خاصیت سردی دارد و افزودن شکر نه تنها سردی آن را متعادل می کند بلکه رنگ قرمز آن را خوشمزه تر و درخشان تر می کند.
پس از پخت، پوست لب به راحتی پاک می شود. لبو را به قطعات کوچک برش دهید و کمی از آب آن را روی آن بریزید و سرد یا گرم سرو کنید. لبو و شربت آن را می توانید در دو ظرف جداگانه در یخچال تا دو هفته نگهداری کنید. این یک میان وعده خوشمزه در هر زمان از روز است و به خوبی با سالادهای زیادی جفت می شود. همچنین غذای خوبی برای رژیم های کنترل وزن است و اگر چیزی باقی بماند بهترین انتخاب برای تهیه لبو ترشی است. حتی اگر از آزمایشگاه خوشتان نمی آید، پیشنهاد می کنم ترشی آزمایشگاهی را امتحان کنید.
مجله ازدواج