طرز تهیه قزل آلا مجلسی پلو با لوبیا پخته • تصویر از مجله زندگی


برنج با لوبیا و سالمون یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار. در این دستور ابتدا ماهی را طعم دار می کنند و سپس در فر می پزند و کباب می کنند که باعث لذیذتر و خوش طعم شدن ماهی می شود.

مواد لازم برای تهیه لوبیا و برنج با ماهی

ماهی سالمون 2 اتاق
باگلی برای 1 پیمانه برنج، نصف آن لوبیا است
برنج 4 فنجان
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به مقدار مورد نیاز
روغن زیتون به مقدار مورد نیاز
آب لیموی تازه به مقدار مورد نیاز
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه لوبیا پلو با ماهی قزل آلا و شوید خشک

ماهی را تمیز کردم و شستم. وقتی خشک شد ماهی رو از هر طرف به سه قسمت تقسیم کردم.

رویش روغن زیتون ریختم و فلفل سیاه تازه پاشیدم.

در شکم من روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه کردم.

داخل و خارج لیموی تازه گذاشتم. روی آن را با یک پیاز درشت خلال شده پوشاندم و دو سه ساعت گذاشتم و چند بار چرخاندم.

فر رو با بالاترین درجه روشن کردم و داخل سینی کاغذ روغنی گذاشتم.

همه طرف ماهی رو زردچوبه و نمک زدم (زعفران هم امکان داره) بعد داخل فر گذاشتم.

زیرش طلایی شد، گریل رو روشن کردم طلایی شد.

اگر به دنبال ایده هایی برای تزیین ماهی در این غذا هستید، مقاله زیر را بررسی کنید.

نمونه هایی از تزیین ماهی قزل آلا

طرز تهیه لوبیا پلو با ماهی قزل آلا

برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کردم. برای 1 لیوان برنج نصف لوبیا رو گذاشتم.

آب و نمک و شوید و حبوبات ریختم و وقتی جوش آمد برنج را اضافه کردم.

برنج پخته شده را با آب ولرم آبکشی کردم.

ته قابلمه نان یا سیب زمینی و یک لایه برنج و مقداری می گذاریم شوید خشک می ریزیم و ادامه می دهیم تا برنج تمام شود.

در آخر روغن را داغ کردم و مشعل گذاشتم تا دم بکشد.

دلیل افزودن شوید به آب و حبوبات و جوشاندن آنها روشن شدن رنگ و سبزتر و زیباتر شدن لوبیا آبی است.

نقطه : بسیاری از مردم زیره را دوست دارند و روی برنج زیره می پاشند.

لوبیا، پلو، ماهی، سالمون

لوبیا، پلو، ماهی، سالمون



مجله ازدواج