طرز تهیه فرنی بستنی شب یلدا • تصویر از مجله زندگی


با آموزش طرز تهیه یک دسر خوشمزه و جشن برای شب یلدا در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان مجله Image de la Vie هستیم.

دسر فرنی بستنی یاقوتی

طرز تهیه فرنی بستنی مجلسی برای شب یلدا

ابتدا یک بسته ژله انار را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم.

بعد از حل شدن ذراتش، برای انار روی دسر، قسمتی از ژله قرمز را در ظرف یکبار مصرف چرب شده می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا محکم ببندد.

حالا لایه فرنی بستنی را درست می کنیم. شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل شود.

آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

روی پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد بریزید تا اسفنجی شود.

سپس مانند بخار کتری روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود. (حمام آب)

بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر و نشاسته کمی خنک شد بستنی آب شده و خامه صبحانه و گلاب و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پودر ژلاتین حل شده کمی خنک شده را داخل مخلوط بریزید.

مواد را خوب مخلوط کرده و صاف کنید.

یک قالب گود را چرب می کنیم و نیمی از مواد را داخل قالب می ریزیم و می گذاریم تقریبا ببندد.

سپس بقیه ژله قرمز خنک شده را روی لایه دوغاب بستنی می ریزیم و می گذاریم تقریبا خودش را بگیرد.

سپس بقیه فرنی بستنی را می ریزیم و قالب را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.

دسر فرنی بستنی یاقوتی

یک بسته ژل آلوئه ورا را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و روی سماور یا کتری در حال جوش بجوشانید تا شفاف شود.

بگذارید ژله خنک شود. دسر را از قالب خارج کرده و در قسمت خالی آن نیم سانت ژل آلوئه ورا بریزید.

ژله قرمز را برش بزنید و با انار گیر در ظرف یکبار مصرف بریزید و روی آلوئه ورا قرار دهید.

دور آن را دانه های انار و خلال پسته می گذاریم و نیمه بسته می گذاریم.

به همین ترتیب در چند مرحله انجام می دهیم تا دانه های انار ثابت شوند.

در پایان باقیمانده آلوئه ورا را روی آن بریزید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

دسر فرنی بستنی یاقوتی



مجله ازدواج