به همین ترتیب در چند مرحله انجام می دهیم تا دانه های انار ثابت شوند.
بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر و نشاسته کمی خنک شد بستنی آب شده و خامه صبحانه و گلاب و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس بقیه فرنی بستنی را می ریزیم و قالب را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.
ابتدا یک بسته ژله انار را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم.
پودر ژلاتین حل شده کمی خنک شده را داخل مخلوط بریزید.
ژله قرمز را برش بزنید و با انار گیر در ظرف یکبار مصرف بریزید و روی آلوئه ورا قرار دهید.
آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
سپس مانند بخار کتری روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود. (حمام آب)
با آموزش طرز تهیه یک دسر خوشمزه و جشن برای شب یلدا در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان مجله Image de la Vie هستیم.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
بعد از حل شدن ذراتش، برای انار روی دسر، قسمتی از ژله قرمز را در ظرف یکبار مصرف چرب شده می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا محکم ببندد.
در پایان باقیمانده آلوئه ورا را روی آن بریزید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
حالا لایه فرنی بستنی را درست می کنیم. شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل شود.