طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با چرخ گوشت و نشاسته • مجله تصویر زندگی


تو گرمای تابستون در کنار یخ در بهشت چی بهتر از بستنی خانگی و فالوده شیرازی خانگی حال آدم رو جا میاره. خب بدون فوت وقت بریم سرو وقت طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه که با چرخ گوشت خیلی راحت آماده میشه.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی

نشاسته ۲۵۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب یک سوم لیوان
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته

آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق قرار می دهیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد.

سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، کاملاً کشدار و سفت شده و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد.

برای این کار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت صرف کنیم سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم.

ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد. مرتب و به آرامی، با دست آن را زیر و رو می کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند).
پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم.

در موقع سرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده، آن را تزئین کنیم.

طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته

faloodeh shirazi recipe

فالوده شیرازی خانگی

فالوده شیرازی



منبع