طرز تهیه شیر برنج خوشمزه برای افطار • تصویر از مجله زندگی


شیر برنج یک دسر خوشمزه ایرانی که عمدتا در ماه رمضان سر سفره افطار سرو می شود. برخی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه می کنند.

مقداری روی شیر برنج شکر می پاشند یا با مربا میل کنند. برخی افراد آن را بدون شکر تهیه می کنند و با آب میوه یا آب انگور می خورند.

در هر صورت می توانید با توجه به ذائقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم یا زیاد کنید.

دستور تهیه شیر برنج برای افطار در ماه مبارک رمضان

شیر برنج، شیر برنج، افطار

مواد لازم برای تهیه شیر برنج

برنج 2 لیوان
شیر نر 8 لیوان
قند 1 لیوان
رنگ صورتی نصف لیوان
کرم رنگ نصف لیوان
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه شیر برنج مجلسی برای ماه مبارک رمضان

برنج را از شب قبل در کمی آب خیس کنید، برنج را در قابلمه مناسبی با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط ​​بپزید تا برنج نرم شود و حدود نصف لیوان آب باقی بماند.

سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود و مغز آن پخته شود.

پس از باز شدن کامل دانه های برنج، شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به شیر برنج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.

در 10 دقیقه آخر پخت گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شیر برنج نچسبد و مواد کاملا مخلوط شوند.

10 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب، حرارت را خاموش کرده و یک کتری تمیز روی قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جنبش

بعد از این مدت درب قابلمه را بردارید و بعد از اینکه برنج کمی خنک شد آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و روی آن را با پودر پسته یا مربا تزیین کنید.

شیر برنج، شیر برنج، افطار

نکات و ترفندهای پخت شیر ​​برنج:

می توانید حدود یک لیوان شیر برنج را با نصف لیوان خامه کنار هم مخلوط کنید و دوباره در ظرف بریزید و مواد را مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه پلوپز را خاموش کنید.

اکثر شیر برنج با مربا سرو می شود، مقدار شکر بستگی به ذائقه افراد دارد و می توانید آن را دو برابر یا نصف کنید.

بهتر است برنج نیم دانه را تهیه کنید شیر برنج استفاده کنید.

هنگام اضافه کردن شیر حرارت را کمی زیاد کنید تا شیر بجوشد سپس حرارت را ملایم کنید و توجه داشته باشید که در حین پخت درب تابه باز باشد. شیر برنج نرو

شیر برنج، شیر برنج، افطار

شیر برنج، شیر برنج، افطار



مجله ازدواج