کوکی کره ای یا کوکی های کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه برای نبات عید نوروز گزینه مناسبی است. در بخش درس آشپزی امروز طرز تهیه کوکی های کره ای آه تو به شما تقدیم می کنیم.
می توانید این شیرینی ساده که به آن کوکی فرانسوی نیز می گویند را با مایه کیک مورد علاقه خود تزئین کنید.
کره | 100 گرم |
قند | نصف فنجان |
تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس (مقدار بین انگشت شست و سبابه) |
آرد ساده | یک و نیم لیوان + دو قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق مرباخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
دستور پخت کوکی کره ای
کره و وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید و بعد از 3 دقیقه تخم مرغ را اضافه کنید.
2 دقیقه دیگر هم می زنیم سپس مواد آرد را اضافه می کنیم و به آرامی با قاشق هم می زنیم.
زیاد ورز ندهید چون داخل روغن می افتد و سفت می شود اگر دیدید خمیر چسبناک است یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید.
خمیر کره ای کره ای را داخل نایلون می گذاریم و در آخر به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند سپس روی سطح آردپاشی شده قالب می زنیم.
کف سینی کاغذ روغنی بچینید و شیرینی های کره ای را روی آن بچینید. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.
به طور مداوم کوکی ها را زیر نظر داشته باشید، به محض اینکه سطح زیرین آن قهوه ای طلایی شد، فر را خاموش کنید.
کوکی های کره ای بعد از سرد شدن از روی کاغذ بر می داریم و برای تزئین برش می زنیم آیسینگ.
از آنجایی که کلوچه های من بزرگ هستند، زمان پخت افزایش یافته است، اما یک کوکی کوچک حداقل 1 لیتر پخته می شود.
نوش جان
هنر پخت یک کلوچه ساده
همه مواد به دمای اتاق رسیده اند
آرد ساده نمک و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید.
بهتر است از پودر قند استفاده کنید. (شکر را آسیاب کنید)
دلیل خشک کردن شیرینی و کلوچه
• مواد اولیه باید به دقت دوز شوند. زیرا افزایش مقدار شکر یکی از دلایل سفت شدن کلوچه یا شیرینی است.
• چه شیرینی ها برای مدت طولانی و در دمای بالا پخته می شود. سفت می شود
• برای باز کردن خمیر شیرینی روی سطح کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید تا نیازی به استفاده از آرد نباشد. زیرا استفاده زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن شیرینی ها و شیرینی ها می شود.
• اگر در حین آماده سازی خمیر خمیر را زیاد هم بزنید، خمیر داخل روغن می افتد و بعد از پخت، کلوچه ها یا بیسکویت ها خشک و سفت می شوند.