در قسمت آشپزی آسان با طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر (سیب زمینی نارگیلی شکم پر) در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان همیشگی مجله Image de la Vie هستیم. کتلت سیب زمینی موجود است غذاهای ایرانی در بین تمام سنین محبوب است.
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
یک پیاز | 2 اتاق |
زرشک | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 قطعه |
گوشت چرخکرده) | 150 گرم |
سیب زمینی | 5 تکه |
آویشن، فلفل و نمک | به میزان لازم |
زعفران (رقیق و غلیظ) | 1 قاشق چایخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت
ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و با آب و نمک بجوشانید. پیاز را بشویید و نگینی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید. گوشت را به پیاز نیم پز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن برگردد سپس زرشک، نمک، فلفل، آویشن، پوره گوجه فرنگی و زعفران آب شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی ادویه به مشام برسد. مواد را با حرارت ملایم بپزید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
سیب زمینی های پخته شده را پوست گرفته و رنده می کنیم، تخم مرغ و کمی نمک به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا سیب زمینی ها یکدست شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، مقداری از سیب زمینی را بردارید و در کف دست پهن کنید، سپس مقداری از سس را روی آن روی گوشت قرار دهید و به صورت کتلت جمع کنید.
کتلت را داخل روغن داغ بریزید و درب ظرف را ببندید تا سرخ شود سپس کتلت را برگردانید و اجازه دهید بدون درب قهوه ای شود.
هنر درست کردن کوفته سیب زمینی شکم پر
- در صورت تمایل آبلیمو را به مواد داخل کتلت اضافه کنید.
- می توانید به جای گوشت از سویا استفاده کنید.
- در صورت تمایل، جعفری خرد شده را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
- می توانید ابتدا کتلت را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس سرخ کنید.