طرز تهیه شربت آبلیمو نذری
آب لیمو ترش یک چهارم پیمانه
زمان سرو، مقداری از شربت را در لیوان ریخته و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
روش جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو
اجازه دهید بجوشد و کمی غلیظ شود.
آب و شکر را با هم مخلوط کرده و در قابلمه مناسب بریزید.
هم چنین می توانید برای تزیین شربت، از یخ های تزیین شده با غنچه گل؛ خاکشیر و یا تخم شربتی استفاده کنید.
شکر یک و نیم پیمانه
سپس زعفران را اضافه کرده و چند قل که زد از روی حرارت بردارید.
آب یک پیمانه
خیلی آرام کف سفید روی آن را بگیرید و مراقب باشید وارد آبلیمو نشود.
شربت آبلیمو یکی از نوشیدنی های خنک رایج در تابستان است که برای رفع گرمازدگی و عطش مفید است. این شربت دلچسب برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالسی که در روزهای گرم برگزار می شود گزینه مناسبی است.
گلاب قابل حذف است.
پس از آبگیری در طرفی خشک و تمیز بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.
شربت با لیموی تازه طعم و رنگ بهتری خواهد داشت.
بدون هم زدن روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
شکر و آب را در پارچ ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود.
آبلیمو را اضافه کنید.
مواد لازم
به شربت آبلیمو می توانید تخم شربتی یا خاکشیر یا ترکیب آن دو را اضافه کنید.
شربت را بعد از سرد شدن در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنیدو
می توانید برای مجلسی تر شدن شربت، به آن زعفران دم کشیده اضافه کنید.
شربت را در یخچال نگه داری کنید.
سپس از تنظیف رد کرده و در بطری های شیشه ای بریزید و در یخچال یا محلی خنک نگهداری کنید.
به جای شکر می توانید از شیره انگور یا عسل استفاده کنید.
تزیین شربت آبلیمو با برش لیمو و نعنا
برای آبگیری از لیموهای پوست نازک و آب دار استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز به شربت اضافه کنید.
بعد از شستشو ۸-۷ ساعت در آب بگذارید.
زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت آبلیمو زعفرانی
هنگام سرو، یخ را در لیوان قرار داده و سپس در لیوان شربت بریزید.
نکات
سپس آبلیمو . گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.