طرز تهیه شربت آبلیمو نذری
شربت را بعد از سرد شدن در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنیدو
به شربت آبلیمو می توانید تخم شربتی یا خاکشیر یا ترکیب آن دو را اضافه کنید.
سپس زعفران را اضافه کرده و چند قل که زد از روی حرارت بردارید.
خیلی آرام کف سفید روی آن را بگیرید و مراقب باشید وارد آبلیمو نشود.
سپس از تنظیف رد کرده و در بطری های شیشه ای بریزید و در یخچال یا محلی خنک نگهداری کنید.
زمان سرو، مقداری از شربت را در لیوان ریخته و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
روش جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو
اجازه دهید بجوشد و کمی غلیظ شود.
گلاب قابل حذف است.
برای آبگیری از لیموهای پوست نازک و آب دار استفاده کنید.
شکر یک و نیم پیمانه
آبلیمو را اضافه کنید.
مواد لازم
آب و شکر را با هم مخلوط کرده و در قابلمه مناسب بریزید.
در صورت تمایل می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز به شربت اضافه کنید.
بدون هم زدن روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
شربت را در یخچال نگه داری کنید.
شکر و آب را در پارچ ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود.
بعد از شستشو ۸-۷ ساعت در آب بگذارید.
سپس آبلیمو . گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.
شربت با لیموی تازه طعم و رنگ بهتری خواهد داشت.
هم چنین می توانید برای تزیین شربت، از یخ های تزیین شده با غنچه گل؛ خاکشیر و یا تخم شربتی استفاده کنید.
آب لیمو ترش یک چهارم پیمانه
آب یک پیمانه
هنگام سرو، یخ را در لیوان قرار داده و سپس در لیوان شربت بریزید.
نکات
به جای شکر می توانید از شیره انگور یا عسل استفاده کنید.
تزیین شربت آبلیمو با برش لیمو و نعنا
می توانید برای مجلسی تر شدن شربت، به آن زعفران دم کشیده اضافه کنید.
پس از آبگیری در طرفی خشک و تمیز بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.
شربت آبلیمو یکی از نوشیدنی های خنک رایج در تابستان است که برای رفع گرمازدگی و عطش مفید است. این شربت دلچسب برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالسی که در روزهای گرم برگزار می شود گزینه مناسبی است.
زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری