طرز تهیه شربت آبلیمو و زعفران؛ مجلسی و گوارا • مجله تصویر زندگی


شربت آبلیمو یکی از نوشیدنی های خنک رایج در تابستان است که برای رفع گرمازدگی و عطش مفید است. این شربت دلچسب برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالسی که در روزهای گرم برگزار می شود گزینه مناسبی است.

شربت آبلیمو

طرز تهیه شربت آبلیمو نذری

گلاب قابل حذف است.

شکر و آب را در پارچ ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آبلیمو . گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.

شربت را در یخچال نگه داری کنید.

هنگام سرو، یخ را در لیوان قرار داده و سپس در لیوان شربت بریزید.

نکات 

به شربت آبلیمو می توانید تخم شربتی یا خاکشیر یا ترکیب آن دو را اضافه کنید.

شربت با لیموی تازه طعم و رنگ بهتری خواهد داشت.

در صورت تمایل می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز به شربت اضافه کنید.

می توانید برای مجلسی تر شدن شربت، به آن زعفران دم کشیده اضافه کنید.

به جای شکر می توانید از شیره انگور یا عسل استفاده کنید.

تزیین شربت آبلیمو با برش لیمو و نعنا 

هم چنین می توانید برای تزیین شربت، از یخ های تزیین شده با غنچه گل؛ خاکشیر و یا تخم شربتی استفاده کنید.

شربت آبلیمو

مواد لازم

شکر یک و نیم پیمانه

آب یک پیمانه

آب لیمو ترش یک چهارم پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت آبلیمو زعفرانی

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و در قابلمه مناسب بریزید.

بدون هم زدن روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

اجازه دهید بجوشد و کمی غلیظ شود.

سپس زعفران را اضافه کرده و چند قل که زد از روی حرارت بردارید.

آبلیمو را اضافه کنید.

شربت را بعد از سرد شدن در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنیدو

زمان سرو، مقداری از شربت را در لیوان ریخته و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.

روش جلوگیری از تلخ شدن آبلیمو 

برای آبگیری از لیموهای پوست نازک و آب دار استفاده کنید.

بعد از شستشو ۸-۷ ساعت در آب بگذارید.

پس از آبگیری در طرفی خشک و تمیز بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.

خیلی آرام کف سفید روی آن را بگیرید و مراقب باشید وارد آبلیمو نشود.

سپس از تنظیف رد کرده و در بطری های شیشه ای بریزید و در یخچال یا محلی خنک نگهداری کنید.



منبع