
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه سوپ سبزیجات سنتی و ترکیبی + نکات آشپزی • تصویر از مجله زندگی
از فضیلت ها، پرخوری و اصالت خورش قورمه سبزی هر چه گفته شود، کم گفته ایم. این خورش واقعا خوشمزه است. دستور پخت و تمامی نکات و تکنیک های تهیه خورش سبزی خالص و اصل در زیر آمده است.
ویدیو تهیه قرمه سبزی (قورمه سبزی).
توضیحات ویدئو (نسخه تصویری):
امروز اومدم یه رازی بهت بگم که قرمه سبزی روغن سیاه رو پس میده با من باش. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید. مقداری زردچوبه اضافه کنید و بگذارید در شیشه رنگ شود. گوشت را اضافه کنید
و گوشت و پیاز را سرخ کنید. بعد از این مرحله سبزی مخصوص سبزی گورما را اضافه می کنیم که به گوشت و پیاز اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم و به مدت طولانی بپزد. به جای نمک کمی فلفل سیاه
من قرص های گوشتی با طعم گوشت گاو اضافه می کنم (طعم خیلی بهتری می دهد). حالا وقت اضافه کردن لوبیاها است تا همه مواد با هم مخلوط شوند. همیشه گفته ام اگر می خواهید خورش خوشمزه ای داشته باشید، همیشه از آب جوشیده استفاده کنید.
بعد از اضافه کردن آب جوش، خورش را به مدت 5 تا 6 ساعت روی حرارت متوسط \u200b\u200bبپزید. وقتی چند تکه یخ در خورش می گذارید، می بینید که روغن سیاه چگونه روی خورش می آید و آن را رعایت می کنید.
سبزیجات (از جمله تره فرنگی، جعفری، گشنیز، اسفناج، شنبلیله) | یک و نیم فنجان |
هندوانه | یک و نیم فنجان |
لوبیاهای قرمز | یک و نیم فنجان |
لیمو عمان (شسته شده و بدون هسته) | 3 تکه |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق مرباخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
گوشت | 350 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران (ساییده شده) | 1 قاشق چای خوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
📌اگر با واحدهای آشپزی آشنا نیستید آشنایی با واحدهای اندازه گیری در آشپزخانه دیدن
طرز تهیه سوپ سبزیجات رستورانی:
ابتدا سبزی ها را در ظرف مناسبی برش دهید و با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سبز تیره شوند. در ظرفی جداگانه پیاز را تفت داده و تا نیمه تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رب کاملا سرخ شود. زعفران را آب کرده و نیمی از آن را با سبزیجات سرخ شده به مواد اضافه کنید.
لوبیا قرمز را بشویید و آب آن را با آبکش بگیرید و به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن کمی آب جوش به غذا اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و بعد از یک ساعت و نیم تا 2 ساعت لیمو عمانی شسته و بدون هسته و بقیه زعفران آب شده را در سوپ سبزی اضافه می کنیم. و نیم ساعت بپزید. بعد از آن آب و نمک را به خورش اضافه می کنیم و 15 دقیقه دیگر به خورش زمان می دهیم تا تثبیت شود.

هنر خوشمزه قورمه سبزی
- اضافه کردن رب آلو به جای رب گوجه فرنگی غذای شما را خوشمزه تر می کند.
- برخی افراد در سبزی قورمه از اسفناج استفاده نمی کنند، سعی کنید حداقل یک بار این خورش را با اسفناج بپزید تا تفاوت طعم آن را متوجه شوید.
- می توانید به جای آب از پودر لیمو عمانی یا پودر غور نیز استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که هر چه رب سبزیجات بیشتر بپزد، خوشمزه تر می شود.
- سرخ کردن سبزیجات با روغن نباتی کمک زیادی به خوشمزه شدن خورش می کند.
- برای تهیه آش سبزی نذری و رستورانی برای مجالس می توانید مواد لازم را به تعداد نفرات اضافه کنید (مثلاً برای تهیه 30 نفر، مقادیر را در 10 ضرب کنید. مقدار مواد اولیه برای پخت غذا برای 100 نفر و بیشتر پیشنهاد می شود دیدن)
- رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه نکنید و یا کم اضافه کنید تا خورش سیاه شود.
- راز خوشمزه بودن گورمه سبزی در محل قرارگیری آن نهفته است. بنابراین هرگز در پخت سبزی گورمه عجله نکنید و اگر کمتر از 2.5 ساعت وقت دارید. بهتر است غذای دیگری را برای خود انتخاب کنید.برای پختن سوپ سبزی از زودپز استفاده نکنید.
پاسخ به چند سوال در مورد تهیه کورما سبزی
- ادویه قورمه سبزی چیست؟
برای سوپ سبزیجات می توانید از ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، دارچین و تخم گشنیز استفاده کنید. - چرا طعم خورش سبزی تلخ است؟
دو دلیل برای تلخی گورمه سبزی وجود دارد: شنبلیله، لیمو عمانی زیاد اضافه کرده اید: هسته های لیمو را بگیرید یا چند ساعت در آب بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. - برای سیاه شدن سیاهی گیاهی چه کنیم؟ سبزی های پخته شده را باید با روغن فراوان و روی حرارت متوسط \u200b\u200bسرخ کنید. چون رنگ سبزی کاملا قهوه ای می شود و دیگر سبز نمی شود رب گوجه فرنگی را خیلی کم به خورش اضافه کنید، حدود یک قاشق مرباخوری یا اصلا رب گوجه فرنگی اضافه نکنید و به جای آن کمی کنسانتره انار -y اضافه کنید.
- بهترین لوبیا برای سوپ سبزیجات چیست؟
لوبیا را بسیاری از دوستان قبول دارند
نوش جون
مجله ازدواج