فست فودها علاوه بر صرفه جویی در زمان و راحتی، دارای معایبی از جمله چاقی، افزایش چربی های مضر، کمبود مواد مغذی و افزایش فشار خون برای مصرف کنندگان هستند. ساندویچ های خانگی ارزش غذایی بالاتری دارند و نسبت به فست فودهای بازار سالم تر هستند. در بخش طرز تهیه انواع ساندویچ با روش تهیه ساندویچ مرغ خانگی با سس مایونز در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان همیشگی مجله ازدواج هستیم.
نان تست | 1 بسته |
بولونیا | 250 گرم |
گردو | 250 گرم |
خيار شور | به میزان لازم |
جعفری | به میزان لازم |
سس مایونز | به میزان لازم |
سینه مرغ | 2 اتاق |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مایونز
مرغ پخته و خرد شده با جعفری خرد شده و خیارشور و سوسیس سس مایونز با هم مخلوط کردن
حالا آن را روی نان تست بمالید و یک تکه نان دیگر را روی مواد قرار دهید و با دست فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبد سپس آن را مثلثی برش دهید. اگر نان تست را دوست ندارید، می توانید نان همبرگر خانگی طرز تهیه آن را قبلا در قسمت طرز تهیه انواع نان خانگی یاد گرفتیم.
دو طرف نان را کمی سس بریزید و جعفری و هویج و کنجد را جداگانه در سینی بچینید.