طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی سریع و آسان • تصویر از مجله زندگی


فست فودها علاوه بر صرفه جویی در زمان و راحتی، دارای معایبی از جمله چاقی، افزایش چربی های مضر، کمبود مواد مغذی و افزایش فشار خون برای مصرف کنندگان هستند. ساندویچ های خانگی ارزش غذایی بالاتری دارند و نسبت به فست فودهای بازار سالم تر هستند. در بخش طرز تهیه انواع ساندویچ با روش تهیه ساندویچ مرغ خانگی با سس مایونز در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان همیشگی مجله ازدواج هستیم.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

نان تست 1 بسته
بولونیا 250 گرم
گردو 250 گرم
خيار شور به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
سینه مرغ 2 اتاق
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مایونز

مرغ پخته و خرد شده با جعفری خرد شده و خیارشور و سوسیس سس مایونز با هم مخلوط کردن

حالا آن را روی نان تست بمالید و یک تکه نان دیگر را روی مواد قرار دهید و با دست فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبد سپس آن را مثلثی برش دهید. اگر نان تست را دوست ندارید، می توانید نان همبرگر خانگی طرز تهیه آن را قبلا در قسمت طرز تهیه انواع نان خانگی یاد گرفتیم.

دو طرف نان را کمی سس بریزید و جعفری و هویج و کنجد را جداگانه در سینی بچینید.



مجله ازدواج